Apoteka Janković
Korpa

Vademecum

Brend: Vademecum
Vademecum 2u1 dečija pasta za zube jagoda je posebno kreirana gel pasta za zube sa ukusom jagode. Kombinuje negu čišćenja paste i antibakterijski efekat vodice za ispiranje usta. Njegova gelasta tekstura pretvara se u aktivnu penu koja obezbeđuje dubinsko čišćenje, čak i na najteže dostupnim mestima..
240,00 RSD
Brend: Vademecum
Vademecum dečija pasta za zube jabuka je pasta za zube specijalno kreirana za decu, prilagođena njihovim potrebama. Dečija pasta za zube pruža sveobuhvatnu zaštitu od karijesa i plaka. Ima delikatni ukus jabuke koji će pranje učiniti prijatnijim. Sadrži odgovarajuću količinu fluora za decu od ..
169,99 RSD
Brend: Vademecum
Vademecum dečija pasta za zube jagoda je pasta za zube specijalno kreirana za decu, prilagođena njihovim potrebama. Dečija pasta za zube pruža sveobuhvatnu zaštitu od karijesa i plaka. Ima delikatni ukus jagode koji će pranje učiniti prijatnijim. Sadrži odgovarajuću količinu fluora (500 ppm) za decu..
169,99 RSD
Brend: Vademecum
Vademecum dečija pasta za zube jagoda 6+ je dečija pasta za zube koja efikasno čisti zube namenjena deci starijoj od 6 godina. Pasta uklanja plak i bakterije sa zuba i desni i dugoročno štiti od štetnog dejstva šećernih kiselina. Jača zubnu gleđ i pomaže u sprečavanju nastanka karijesa, zahvaljujući..
240,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)