Apoteka Janković
Korpa

TRESemme

Brend: TRESemme
TRESemme regenerator Biotin+Repair 7 je namenjen za suvu i oštećenu kosu. Formulisan je sa Biotinom i Pro-Bond kompleksom, koji prodire u kosu kako bi obnovio prekinute veze uzrokovane oštećenjem kose. * Formulacija pojačava proteinsku strukturu svakog pramena kose da bi se vidno popravilo 7 vrsta o..
432,00 RSD
Brend: TRESemme
TRESemme regenerator Keratin Smooth pomaže u kontroli kovrdžave kose - za svilenkasto glatku kosu. * Specijalno formulisan sa arganovim uljem i keratinom, sa tehnologijom mikro-kondicioniranja, dubinski neguje. Pogodno i za farbanu kosu. * Pruža 72 sata kontrole kovrdžanja i 5 prednosti zaglađivanja..
432,00 RSD
Brend: TRESemme
TRESemme šampon Biotin+Repair 7 vidljivo popravlja suvu i oštećenu kosu od hemijskih, toplotnih i mehaničkih oštećenja. * Formulisan je sa biotinom i Pro-Bond kompleksom i sadrži patentiranu mešavinu molekula koji prodiru unutar vlakana kose da bi obnovili prekinute veze unutar oštećene kose. Takođe..
432,00 RSD
Brend: TRESemme
TRESemme šampon Botanique Nourish&Replenish sa kokosovim mlekom i aloe-verom je namenjen za suvu kosu.* Ovaj šampon bez silikona i parabena nežno čisti dok zaglađuje i neguje kosu, ostavljajući prelepo hidrirane pramenove. * Sadrži prirodnu esenciju kokosove vode i smokvinog mleka sa notama vani..
432,00 RSD
Brend: TRESemme
TRESemme šampon Keratin Smooth za kontrolu kovrdžanja do 72 sata - ima naprednu formulu sa hidrolizovanim keratinom i uljem marule za glatku kovrdžavu kosu. * Smanjuje kovrdžanje, popravlja oštećenu kosu, pojačava sjaj, raspetljava čvorove i dodaje mekoću kako bi se lako postigla željena, samouveren..
432,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)