Apoteka Janković
Korpa

TePe

Brend: TEPE
TePe četkica za zube Extra Soft poseduje elegantnu i tanku dršku sa suženom glavom. Zaobljen vrh i gusta vlakna čiste nežno i temeljno. Način upotrebe: Četkati laganim pritiskom na zube jednom ujutru i jednom uveče pre spavanja.Pakovanje: 1 četkica za zube..
383,76 RSD
Brend: TEPE
TePe četkica za zube Medium poseduje elegantnu i tanku dršku sa suženom glavom. Zaobljen vrh i gusta vlakna čiste nežno i temeljno.Način upotrebe: Četkati laganim pritiskom na zube jednom ujutru i jednom uveče pre spavanja.Pakovanje: 1 četkica za zube..
383,76 RSD
Brend: TEPE
TePe četkica za zube Soft poseduje elegantnu i tanku dršku sa suženom glavom. Zaobljen vrh i gusta vlakna čiste nežno i temeljno.Način upotrebe: Četkati laganim pritiskom na zube jednom ujutru i jednom uveče pre spavanja.Pakovanje: 1 četkica za zube..
383,76 RSD
Brend: TEPE
TePe četkica za zube Supreme je inovativnog dizajna, poseduje vlakna u dva nivoa. Kratka vlakna efikasno čiste površinu zuba, dok duža istanjena vlakna omogućavaju bolji pristup između zuba.Način upotrebe: Četkati laganim pritiskom na zube jednom ujutru i jednom uveče pre spavanja.Pakovanje: 1 četki..
383,76 RSD
TEPE DEČIJA ČETKICA ZA ZUBE EXTRA SOFT 3+ A1
+ LRP CICAPLAST BALZAM 15ML
Brend: TEPE
TePe dečija četkica za zube Extra Soft 3+ je namenjena deci preko tri godine starosti. Dostupna u više boja i dezena. Poseduje malu, suženu glavu četkice sa tankom drškom. Izuzetno gusta i mekana vlakna omogućuju temeljno čišćenje.Način upotrebe:  Četkati laganim pritiskom na zube jednom ujutru..
364,08 RSD
Brend: TEPE
TePe Dental konac za zube je snažan, izdržljiv konac obložen prirodnim pčelinjim voskom koji lako klizi sa aromom sveže mente. Lako prolazi u interdentalne prostore bez kidanja. Dužine je 40 metara. Lepo stanje u džep ili tašnu zahvaljujući svojoj prikladnoj veličini. Način upotrebe: Koristiti svako..
403,44 RSD
Brend: TEPE
TePe Easy Pick silikonska čačkalica predstavlja jednostavan i efikasan način za čišćenje između zuba kada je teško da koristite zubni konac - kao dodatak drugim načinima čišćenja između vaših zuba - za veće i manje praznine - za proteze i implante.Pakovanje: 36 čačkalica..
738,00 RSD
Brend: TEPE
TePe Gentle Care Ultrasoft četkica za zube 5400 vlakana je četkica za zube koju mogu koristiti sve osobe koje imaju nežne i osetljive desni i zube - izuzetan proizvod za prevenciju parodontopatije.Način upotrebe: Četkati laganim pritiskom na zube jednom ujutru i jednom uveče pre spavanja.Pakovanje: ..
383,76 RSD
Brend: TEPE
TePe interdentalna četkica Angle 0.45mm  - temeljno čisti i uklanja naslage između zuba (lak i inovativan način čišćenja). Interdentalna četkica je specijalno dizajnirana za čišćenje između zuba, kao i oko proteza i implantata gde redovna četkica ne dopire. Visok kvalitet vlakana obezbeđuje..
738,00 RSD
Brend: TEPE
TePe interdentalna četkica Angle 0.4mm  - temeljno čisti i uklanja naslage između zuba (lak i inovativan način čišćenja). Interdentalna četkica je specijalno dizajnirana za čišćenje između zuba, kao i oko proteza i implantata gde redovna četkica ne dopire. Visok kvalitet vlakana obezbeđuje ..
738,00 RSD
Brend: TEPE
TePe interdentalna četkica Angle 0.5mm  - temeljno čisti i uklanja naslage između zuba (lak i inovativan način čišćenja). Interdentalna četkica je specijalno dizajnirana za čišćenje između zuba, kao i oko proteza i implantata gde redovna četkica ne dopire. Visok kvalitet vlakana obezbeđuje ..
738,00 RSD
Brend: TEPE
TePe interdentalna četkica Angle 0.6mm  - temeljno čisti i uklanja naslage između zuba (lak i inovativan način čišćenja). Interdentalna četkica je specijalno dizajnirana za čišćenje između zuba, kao i oko proteza i implantata gde redovna četkica ne dopire. Visok kvalitet vlakana obezbeđuje ..
738,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)