Apoteka Janković
Korpa

taft

Brend: taft
Taft gel za kosu Carbon Force Gum predstavlja jedinstveni proizvod za oblikovanje i stilizovanje kose. Taftova specijalna formulacija se bazira na mikrofiberima ugljenika koji pruža izuzetno jaku fikasciju frizure, bez dodatnih opterećenja za kosu.* Taft gel pruža kosi višestruki sjaj i izuzetnu sta..
419,90 RSD
Brend: taft
Taft gel za kosu Look MAXX daje vašoj frizuri maksimalnu snagu - bez lepljenja vlasi i ostataka na kosi. Lako se ispira. Obezbeđuje postojanu i dugotrajnu frizuru do 72h. Darujte svojoj kosi savršenu frizuru u svakoj prilici.Način upotrebe Taft gela za kosu Look MAXX: Malu količinu gela stavite na d..
419,90 RSD
Brend: taft
Taft lak za kosu Ultimate omogućava jačanje kose, sa efektom kristalnog sjaja. Trajnost frizure je do 3 dana, bez lepljenja i tragova u kosi. Taft formula štiti kosu u svim vremenskim uslovima, od vlage, statičkog elektriciteta, UV zraka i zagađenja iz vazduha. Za dugotrajan volumen i postojanost fr..
439,99 RSD
Brend: taft
Taft lak za kosu Ultra Strong 4 daje kosi neverovatan sjaj, a istovremeno je jača, bez lepljenja i ostavljanja tragova na kosi. Jedinstvena Taft formula štiti kosu u svim vremenskim uslovima, od vlage, statičkog elektriciteta, UV zraka i zagađenja iz vazduha. Za dugotrajan sjaj i izdržljivost, ravno..
439,99 RSD
Brend: taft
Taft vosak za kosu Power predstavlja proizvod iz Taft Men kolekcije za oblikovanje frizure za muškarce. Njegova inovativna formulacija sadrži kofein koji jača kosu i pomaže u učvršćavanju za savršen izgled Vaše frizure. Radikalno jaki nivo učvršćivanja, čak i za najekstremnije frizure - za 100% jaku..
419,90 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)