Apoteka Janković
Korpa

SWISSLION

Brend: SWISSLION
Juvitana kašasti nektar jabuka i banana je prva nemlečna tečna hrana koja sadrži voćne šećere, organske kiseline, vitamine, vlakna.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Sadržaj vlakana i voćnih šećera ima značaj u prevenciji opstipacije.* Zahvaljujući svojstvima vitamina C i orga..
81,59 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašasti nektar od breskve je prva nemlečna tečna hrana koja sadrži voćne šećere, organske kiseline, vitamine, vlakna.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Sadržaj vlakana i voćnih šećera ima značaj u prevenciji opstipacije.* Zahvaljujući svojstvima vitamina C i organskim..
94,85 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašasti nektar od jabuke je prva nemlečna tečna hrana koja sadrži voćne šećere, organske kiseline, vitamine, vlakna. * Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Sadržaj vlakana i voćnih šećera ima značaj u prevenciji opstipacije. * Zahvaljujući svojstvima vitamina C i organski..
94,85 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašasti nektar od jabuke i šargarepe je prva nemlečna tečna hrana koja sadrži voćne šećere, organske kiseline, vitamine, vlakna.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Sadržaj vlakana i voćnih šećera ima značaj u prevenciji opstipacije.* Zahvaljujući svojstvima vitamina C ..
94,86 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašasti nektar od jabuke, šargarepe i pomorandže je prva nemlečna tečna hrana koja sadrži voćne šećere, organske kiseline, vitamine, vlakna.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Sadržaj vlakana i voćnih šećera ima značaj u prevenciji opstipacije.* Zahvaljujući svojstvima..
100,97 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašasti nektar od kajsije je prva nemlečna tečna hrana koja sadrži voćne šećere, organske kiseline, vitamine, vlakna.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Sadržaj vlakana i voćnih šećera ima značaj u prevenciji opstipacije.* Zahvaljujući svojstvima vitamina C i organskim..
90,78 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašica od banane i jabuke je namenjena potrebama beba od četvrtog meseca starosti.* Idealna kao voćni međuobrok ili dezert.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Dobar izvor vitamina, minerala i dijetnih vlakana.Sastav: Banana 40%, jabuka 35%, voda, pirinčano brašno, šeće..
106,29 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašica od baštenskog povrća sa junetinom je namenjena potrebama beba od šestog meseca starosti.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma* Obezbeđuje, pored vitamina, minerala, dijetnih vlakana i visoko vredne belančevine neophodne za rast i razvoj bebe* Koristi se blago zagrej..
217,25 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašica od biranog povrća sa ćuretinom je namenjena potrebama beba od šestog meseca starosti.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma* Obezbeđuje, pored vitamina, minerala, dijetnih vlakana i visoko vredne belančevine neophodne za rast i razvoj bebe* Koristi se blago zagrejana..
224,91 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašica od breskve je namenjena potrebama beba od četvrtog meseca starosti. * Idealna kao voćni međuobrok ili dezert.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Dobar izvor vitamina, minerala i dijetnih vlakana. Sastav: Breskva 70%,  voda, pirinčano brašno, šećer,  ko..
112,19 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašica od breskve i jabuke sa integralnim pirinčem je namenjena potrebama beba od četvrtog meseca starosti.* Idealna kao voćni međuobrok ili dezert.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Dobar izvor vitamina, minerala i dijetnih vlakana.Sastav: Breskva 35%, jabuka 35%, vo..
193,80 RSD
Brend: SWISSLION
Juvitana kašica od jabuke je namenjena potrebama beba od četvrtog meseca starosti.* Idealna kao voćni međuobrok ili dezert.* Bez glutena* Bez konzervanasa, veštačkih boja i aroma.* Dobar izvor vitamina, minerala i dijetnih vlakana.Sastav: Jabuka 80%,  voda, šećer,  koncentrisani voćni soka..
112,19 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 21 (2 strana)