Apoteka Janković
Korpa

STOJANOVIC PHARM

STOJANOVIC PHARM
Artriflex je prirodni preparat za zdrav koštano-zglobni sistem.Artriflex je novi prirodni preparat kompanije VITALIS Doctor's group namenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobov..
1.046,94 RSD
Potencijal Uro Advanced je dodatak ishrani koji se koristi u slučajevima upale bešike i mokraćnih puteva, učestalog i bolnog mokrenja, a kod muškaraca i u slučaju postojećeg zapaljenja prostate. Naročito je pogodan kod hroničnih, upornih infekcija, jer se može uzimati tokom dužeg vremenskog perioda...
1.095,99 RSD
Oftalmo Vitalis je dodatak ishrani za zdrave oči i dobar vid.Oftalmo Vitalis se preporučuje osobama:-  koje žele da spreče oštećenje vidnog aparata-  koje su izložene povećanom radu na kompjuterskim ekranima-  koje u većoj meri koriste tablet ekrane i veće telefonske ekrane-  sa ..
1.046,94 RSD
Vitalis Slim je potpuno prirodan i neškodljiv preparat za mršavljenje. Potpuno prirodna formula na bazi rakova, školjki, ananasa, zelenog čaja i divljeg limuna. Hitozan (iz rakova) deluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma. Bromeli..
1.046,94 RSD
Sportska krema je efikasna kod reume, artritisa, sportskih povreda, bolova u leđima, ukočenog vrata, tegoba kod poslovnih ljudi.  Eukaliptus, nana, ruzmarin i aloe vera će vratiti mladost Vašim zglobovima! Sportska krema ne samo da ublažava bol nego i jača hrskavicu i poboljšava ..
1.046,94 RSD
Urovital je prirodan preparat za jačanje otpornosti urinarnog sistema. Urovital se preporučuje kod učestalog i bolnog mokrenja, kod pečenja pri mokrenju, noćnog mokrenja, kod otežanog mokrenja, kod akutnih i hroničnih upala mokraćne bešike, mokraćnih kanala i bubrega, pri tretmanu sterili..
1.046,94 RSD
Venogel je biljni preparat u obliku gela. Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osećaj teških nogu i vitalizuju kožu. Jedinstvena Vitalisova formula neutrališe proširene vene i popucale kapilare brzo, lako i potpuno prirodno. Pospešuje..
1.046,94 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)