Apoteka Janković
Korpa

SENSODYNE

SENSODYNE
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE KONACSensodyne konac za zube sadrži obložena i komprimovana vlakna koja klize između teško dostupnih prostora između zuba. U toku korišćenja se povećava volumen vlakana,što omogućava bolje čišćenje zuba i desni.Pakovanje: 30m konca..
422,19 RSD
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE PASTA EXTRA WHITENINGZubna pasta Sensodyne za izbeljivanje je preporučena od strane stomatologa. Klinički dokazano olakšava bol i predstavlja dnevnu zaštitu za osetljive zube.Ukus mente ustima pruža osećaj čistoće i svežine.Delovanje:Aktivni sastojak Zubne paste Sensodyne za izbeljivanje, ..
389,99 RSD
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE PASTA FLUORSensodyne fluor predstavlja unapređenu formulaciju koja pruža zaštitu kod osetljivih zuba. Redovnom upotrebom uklanja plak i sadrži fluorid za sprečavanje karijesa. Ima sveži ukus mente.Način primene:Koristiti najviše tri puta dnevno za održavanje oralne higijene.Pakovanje: 75ml..
399,99 RSD
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE PASTA MULTI CAREZubna pasta Sensodyne Multi Care je preporučena od strane stomatologa. Klinički dokazano olakšava bol i predstavlja dnevnu zaštitu za osetljive zube.Delovanje:Aktivni sastojak Zubne paste Sensodyne Multi Care, kalijum hlorid, prodire duboko u zub, smiruje zubni nerv i ublaž..
389,00 RSD
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE RAPID RELIEF je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene za..
0,00 RSD
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE RAPID RELIF WHITENING je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdrav..
0,00 RSD
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE REPAIR PROTECT je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene ..
0,00 RSD
Brend: SENSODYNE
SENSODYNE PASTA SENSITIVITY & GUMSensodyne SENSITIVITY & GUM je pasta za zube za svakodnevnu upotrebu koja ima formulaciju sa dvostrukim delovanjem koja klinički dokazano ublažava osetljivost i poboljšava stanje desni.Način primene:Minimum dva puta dnevno koristiti Zubnu pastu Sensodyne Mult..
549,90 RSD
Brend: SENSODYNE
Sensodyne pasta za zube Complete Protection White je pasta za zube koja pruža višestruke prednosti za oralnu negu zajedno sa klinički dokazanom zaštitom osetljivosti. * Sensodyne Complete Protection White je specijalno formulisana kako bi obezbedila dugotrajnu zaštitu od osetljivosti zuba. Uklanja p..
549,90 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)