Apoteka Janković
Korpa

ROBERTO CAVALLI

Roberto Cavalli Deep Desire vodi na senzualno putovanje hipnotičke privlačnosti, koje se igra kroz suprotstavljene sile drvenih nota i primamljivog privlačenja začina. * Gornje note su Biber i Mandarina; srednje note su Cimet, Šafran i Tuberoza; bazne note su Kedar i Kašmir. Pakovanje: 100ml..
5.460,00 RSD 7.800,00 RSD
Roberto Cavalli Just Cavalli  je muževan, strastven, privlačan i zavodlji muški parfem. U visokim notama su divlje papričice, u srcu je vetiver, dok kompoziciju završava koža. Just Cavalli je napravljen u elegantnoj bočici u tamno plavim nijansama. Pakovanje: 90ml..
4.824,00 RSD
Roberto Cavalli Just Cavalli je zavodljiv, ženstven, atraktivan i privlačan ženski miris. Just Cavalli se otvara blistavim notama nerolija. U srcu ovog seksi, strastvenog, uzbudljivog i šarmantnog mirisa je cvet tiare sa Tahitija, dok se osnova sastoji od kremastih nota ružinog drveta. Napravljen u ..
5.520,00 RSD
Roberto Cavalli Paradiso Assoluto je miris inspirisan mirisom rajskog vrta, željom za spontanošću i bezgraničnom strašću. Paradiso Assoluto dizajniran je za ženu koja je slobodna i koja sebi ne postavlja granice. U mirisu ćete uživati ​​svaki dan i kretati se kroz život s elegancijom i lakoćom. Osme..
5.712,00 RSD 8.160,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)