Apoteka Janković
Korpa

REVLON

REVLON
Brend: REVLON
Revlon dečiji set je specijalni set ograničene serije za negu dečije kose sa mirisom jabuke. Equave Kids Apple set sadrži:- Šampon za decu bez parabena, bez boja, bez alergena, bez sulfata, sa mirisom zelene jabuke. Odlična gel formula za nežno čišćenje i ishranu kose. Obogaćena vitaminom B5 za dubi..
1.799,00 RSD
REVLON DVOFAZNI HRANLJIVI REGENERATOR 500ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni hranljivi renerator je lagani, dvofazni tretman koji trenutno raspetljava kosu ostavljajući je hidriranom, mekom i sjajnom. Savršen za suvu i oštećenu kosu. Gornja faza formule raspetljava i dodaje sjaj, dok donja faza revitalizuje i hidrira vlakna kose, pružajući fleksibilnost i ish..
3.199,00 RSD
REVLON DVOFAZNI REGENERATOR SA BAMBUSOM 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni regenerator sa Bambusom je inspirisan prirodnom elastičnošću i snagom bambusa. Laka dvofazna formula za trenutno rasčešljavanje kose, čini je vlažnom, mekom i sjajnom. Regeneriše kapilarnu strukturu suve i oštećene kose. Proizvod je namenjen za sve tipove kose, sa naglaskom na dugu k..
1.999,00 RSD
REVLON DVOFAZNI REGENERATOR ZA RAŠČEŠLJAVANJE HIDRO-HRANLJIVI 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni regenerator za raščešljavanje hidro-hranljivi je instant hranljivi kondicioner za olakšano rasčešljavanje suve kose, obogaćen keratinom. Gornja faza raščešljava kosu i dodaje joj sjaj. Donja faza revitalizuje i hidrira vlakna kose, ostavljajući kosu negovanom.Način upotrebe: Naneti n..
1.999,00 RSD
REVLON DVOFAZNI REGENERATOR ZA RAŠČEŠLJAVANJE ZA PLAVU KOSU 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni regenerator za raščešljavanje za plavu kosu je instant hranljivi kondicioner za plavu i izbeljenu kosu, kosu sa pramenovima i sedu kosu sa efektom neutralisanja neželjenih žutih tonova obogaćen keratinom. Gornja faza raščešljava kosu i pojačava sjaj. Donja faza pomaže u vlaženju kose..
1.999,00 RSD
REVLON DVOFAZNI REGENERATOR ZA RAŠČEŠLJAVANJE ZA VOLUMEN 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon dvofazni regenerator za raščešljavanje za volumen je instant hranljivi kondicioner za efekat deblje i gušće dlake namenjen tankoj kosi obogaćen keratinom sa efektom dobijanja volumena. Gornja faza raščešljava kosu i pojačava sjaj. Donja faza pomaže u vlaženju kose i pruža osećaj nahranjenosti..
1.999,00 RSD
REVLON EQUAVE KIDS REGENERATOR JABUKA 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon EQUAVE KIDS regenerator jabuka je Instant regenerator za raščešljavanje dečije kose, omekšava kosu, daje joj sjaj i svilenkast izgled. * Bez parabena, bez boja, bez alergena, sa mirisom zelene jabuke. * Obogaćen UVA/B filterima i proteinima pšenice radi zaštite i lakog raščešljavanja. * ..
1.499,00 RSD
REVLON EQUAVE KIDS REGENERATOR PRINCESS 200ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon EQUAVE KIDS regenerator PRINCESS je kondicioner koji se ne ispira nežnog cvetno voćnog mirisa.* Nežna formula obogaćena keratinom, koja sprečava zamršenost kose i stvaranje statičkog elektriciteta kose.* Neguje kosu i daje izuzetan sjaj. Kosa postaje svilenkasta i nežna na dodir. * Sadrž..
1.499,00 RSD
REVLON EQUAVE KIDS ŠAMPON JABUKA 300ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon EQUAVE KIDS šampon jabuka je šampon za decu bez parabena, bez boja, bez alergena, bez sulfata, sa mirisom zelene jabuke.* Odlična gel formula za nežno čišćenje i ishranu kose.* Obogaćen vitaminom B5 za dubinsku hidrataciju.Način upotrebe: Nanesite malu količinu nežnog šampona za dec..
1.499,00 RSD
REVLON EQUAVE KIDS ŠAMPON PRINCESS 300ML
SUPER CENA
Brend: REVLON
Revlon EQUAVE KIDS šampon PRINCESS je šampon za kosu namenjen devojčicama, koji nežno čisti i hidrira kosu.* Formulisan bez sulfata i koloranata. * Dermatološki testiran.* Prijatnog cvetno voćnog mirisa.Način upotrebe: Nanesite malu količinu nežnog šampona za decu na dlan i umasirajte u mokru k..
1.499,00 RSD
Brend: REVLON
REVLON FARBA 03 ULTRA LIGHT SUN BLOND - Revlon Colorsilk farba za kosu predstavlja jedinstven proizvod koji Vam obezbjeđuje prirodan izgled, savršenu boju od korena do vrha. Osim što pojačava intenzitet boje kose, ovaj proizvod Vašoj kosi pruža definiciju i dimenzijalnost. Obogaćena UV zaštitom..
299,00 RSD
Brend: REVLON
REVLON FARBA 04 ULTRA LIGHT NATUTAL BLONDE - Revlon Colorsilk farba za kosu predstavlja jedinstven proizvod koji Vam obezbjeđuje prirodan izgled, savršenu boju od korena do vrha. Osim što pojačava intenzitet boje kose, ovaj proizvod Vašoj kosi pruža definiciju i dimenzijalnost. Obogaćena UV zaš..
359,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 64 (6 strana)