Apoteka Janković
Korpa

PUZZLE

PUZZLE
Brend: PUZZLE
Puzzle gel za umivanje je namenjen intenzivnoj nezi osetljive kože koja ne podnosi preparate na bazi alkohola. Jedinstvena formula, nežno čisti i osvežava problematičnu kožu lica sklonim bubuljicama.Način upotrebe: Ujutru i uveče, napravite penu, nanesite na vlažnu kožu lica nežnim i kružnim po..
272,57 RSD
Brend: PUZZLE
Puzzle krema - Antibakterijska, hidratantna krema, specijalno formulisana da čisti, neguje i vlaži problematičnu kožu, sklonu pojavi akni i bubuljica. Brižljivo odabrana kombinacija aktivnih komponenata u kremi, umiruje crvenilo i iritacije na koži, pomaže uklanjanje postojećih i sprečava pojavu nov..
206,72 RSD
Brend: PUZZLE
Puzzle losion zahvaljujući svojoj jedinstvenoj formuli, dubinski čisti i pročišćava pore, otklanja višak sebuma i sprečava razmnožavanju bakterija koje prouzrokuju upalu kože. Pravi je izbor za potpuni tretman, osveženje i dubinsku negu mladalačke kože sklone pojavi akni i bubuljica.Način upotrebe: ..
288,14 RSD
Brend: PUZZLE
Puzzle puder - Jedinstvena receptura ovog pudera, sadrži aktivne komponente namenjene nezi problematične kože. Efikasno otklanja postojeće i sprečava nastanak novih akni i bubuljica.Način upotrebe: Nanosi se na detaljno očišćenu kožu u tankom ravnomernom sloju.Sastav: Talc, Sulfur (2%), Triclosan (0..
177,89 RSD
Brend: PUZZLE
Puzzle stik je pravi izbor za korekciju, prikrivanje i tretman kože sa aknama i bubuljicama. Brižljivo je odabrana kombinacija aktivnih komponenata u proizvodu sa ciljem prevencije i otklanjanja postojećih akni i bubuljica. Umiruje upaljeno mesto i ublažava crvenilo kože.Način upotrebe: Kad god..
200,44 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)