Apoteka Janković
Korpa

PROCTER & GAMBLE

PROCTER & GAMBLE
AUSSIE 3 minuta regenerator MIRACLE SHINE DEEP TREATMENT je idealan za oštećenu i suvu kosu kojoj je potrebno spasavanje. Drugim rečima, ovaj dubinski regenerator ima visok kapacitet da hidrira i neguje kosu tako da joj povrati vitalnost. Ako vam je potrebna pomoć da hidrirate i nahranite svoju suvu..
555,00 RSD
AUSSIE PROMO paket uključuje AUSSIE šampon AUSSOME za volumen i 3 minuta regenerator MIRACLE SHINE DEEP TREATMENT koji vašoj beživotnoj kosi daje sjaj i volumen.AUSSIE šampon AUSSOME za volumen- Lagana formula sa slatkim voćnim mirisom.- Šampon za veći volumen.- Oživljava tanku kosu i daje joj punoć..
799,99 RSD
AUSSIE šampon AUSSOME za volumen- Lagana formula sa slatkim voćnim mirisom.- Šampon za veći volumen.- Oživljava tanku kosu i daje joj punoću.- Sa sočnom australijskom šljivom.- Australijska šljiva ima velike količine antioksidanasa pogodnih za bilo koji tip kose. U ovom slučaju, ovaj magični sastoja..
555,00 RSD
Discreet Deo Irresistible dnevni ulošci pretstavljaju uloške koji poseduju odličnu moć upijanja i pogodni su za sve vrste veša. Pored toga poseduju neverovatnu suptilnost i mekoću, omogućavajući im da budu potpuno nevidljivi, što Vam daje dodatni osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana..
318,34 RSD
Discreet Normal dnevni ulošci pretstavljaju uloške koji poseduju odličnu moć upijanja i pogodni su za sve vrste veša. Pored toga poseduju neverovatnu suptilnost i mekoću, omogućavajući im da budu potpuno nevidljivi, što Vam daje dodatni osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana.Pakovanje..
141,87 RSD
Discreet Spring Breeze dnevni ulošci pretstavljaju uloške koji poseduju odličnu moć upijanja i pogodni su za sve vrste veša. Pored toga poseduju neverovatnu suptilnost i mekoću, omogućavajući im da budu potpuno nevidljivi, što Vam daje dodatni osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana.Pa..
129,65 RSD
Discreet Spring Breeze dnevni ulošci pretstavljaju uloške koji poseduju odličnu moć upijanja i pogodni su za sve vrste veša. Pored toga poseduju neverovatnu suptilnost i mekoću, omogućavajući im da budu potpuno nevidljivi, što Vam daje dodatni osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana.Pa..
330,74 RSD
Discreet Waterlily dnevni ulošci pretstavljaju uloške koji poseduju odličnu moć upijanja i pogodni su za sve vrste veša.  Pored toga poseduju neverovatnu suptilnost i mekoću, omogućavajući im da budu potpuno nevidljivi, što Vam daje dodatni osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana.Pakovanje:..
158,89 RSD
Discreet Waterlily dnevni ulošci pretstavljaju uloške koji poseduju odličnu moć upijanja i pogodni su za sve vrste veša. Pored toga poseduju neverovatnu suptilnost i mekoću, omogućavajući im da budu potpuno nevidljivi, što Vam daje dodatni osećaj udobnosti i svežine tokom celog dana.Pakova..
331,59 RSD
FIXODENT FRESH je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u..
0,00 RSD
FIXODENT ORIGINAL je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite..
0,00 RSD
FIXODENT PLUS DUAL POWER je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene ..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)