Apoteka Janković
Korpa

PIZ BUIN

PIZ BUIN

Brend: PIZ BUIN
Piz Buin Allergy krema za lice za kožu osetljivu na sunce sa zaštitnim faktorom SPF30 - Visoka zaštitaRazvijeno sa dermatolozima za zaštitu osetljive kože od sunca. Sadrži poboljšane UVA/UVB filtere za trenutnu i efikasnu zaštitu. Pomaže u zaštiti kože od agresivnih uticaja kao što su hlor, more i s..
1.556,15 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin Allergy losion za kožu osetljivu na sunce sa zaštitnim faktorom SPF 50+ - veoma visoka zaštita Razvijeno sa dermatolozima za zaštitu osetljive kože od sunca. Sadrži poboljšane UVA/UVB filtere za trenutnu i efikasnu zaštitu. Pomaže u zaštiti kože od agresivnih uticaja kao što su hlor, m..
1.900,32 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin Aloe vera losion posle sunčanja koji umiruje i hladi kožuSa ekstraktom aloe vere i nane. Pruža 24 sata hidratacije kako bi se obnovila prirodna ravnoteža hidriranosti kože izložene suncu. Sprečava perutanje radi dugotrajne preplanulosti.Brzo upijajuće i nemasno. Izuzetno svež, trenutan i du..
1.017,06 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin hidratantni losion za sunčanje SPF30 intenzivno hidrira vašu kožu tokom sunčanja. Istovremeno sa naprednim UVA/UVB filterom za zaštitu od sunca, obogaćen je efikasnim antioksidansima.Takođe ima jedinstveni hidratantni kompleks koji nudi intenzivnu hidrataciju. Ima nemasnu i nelepljivu ..
1.542,82 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin hidratantni losion za sunčanje SPF30 intenzivno hidrira vašu kožu tokom sunčanja. Istovremeno sa naprednim UVA/UVB filterom za zaštitu od sunca, obogaćen je efikasnim antioksidansima. Takođe ima jedinstveni hidratantni kompleks koji nudi intenzivnu hidrataciju. Ima nemasnu i nelepljivu form..
2.026,32 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin Hydro Infusion kremasti gel za sunce sa zaštitinim faktorom SPF 30 – visoka zaštitaŠtiti i hidrira osunčanu kožu čineći je zdravom. Trostruka otpornost: sadrži poboljšane UVA/UVB filtere za trenutnu i efikasnu zaštitu. Pomaže u zaštiti kože od agresivnih uticaja kao što su hlor, more i slan..
1.954,08 RSD
Brend: PIZ BUIN
Instant Glow Skin Illuminating losion za sunce sa zaštitnim faktorom SPF 50+ - visoka zaštita Obogaćen reflektujućim bisernim sjajem ovaj losion trenutno  obasjava kožu zlatnim sjajem koji poboljšava prirodan ton kože. Losion pruža trenutnu i efikasnu UVA/UVB zaštitu od sunca. Lagana, brzo upij..
1.825,33 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin krema za lice SPF50, sa visokom zaštitom, intenzivno hidrira kožu, idealna je za svakodnevnu upotrebu, pogodna za sve tipove kože. Sadrži poboljšane UVA/UVB,filtere za trenutnu i efikasnu zaštitu.Pomaže u zaštiti kože od agresivnih uticaja kao što su hlor, more i slana voda. Otporna na znoj..
1.189,34 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin tan losion posle sunčanja 200ml za pojačanu preplanulostSadrži Tanimel, biljni ekstrakt koji pojačava preplanulost, kako bi se povećala proizvodnja prirodnih pigmenata za tamnjenje kože. Pruža hidrataciju 24h. Pomaže u obnovi prirodne ravoteže vlage kože izložene suncu. Pomaže u spreča..
1.017,06 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin tan&protect sun losion za intenzivno tamnjenje sa zaštitnim faktorom SPF 30 - visoka zaštitaLosion za intenzivno tamnjenje podstiče prirodno tamnjenje vaše kože. Losion pruža efikasnu UVA/UVB zaštitu od sunca. Formula intenzivno hidrira vašu kožu, pa tako pomaže u sprečavanju perutanja ..
1.542,82 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin Tan & Protect sprej za intenzivno tamnjenje sa zaštitnim faktorom SPF30 – visoka zaštitaSprej za intenzivno tamnjenje koji podstiče prirodan proces sunčanja kože. Sprej omogućava trenutnu i efikasnu UVA/UVB zaštitu od sunca. Brzo upijajuća, nemasna i nelepljiva, ova formula hidrira vašu..
1.402,76 RSD
Brend: PIZ BUIN
Piz Buin tan&protect sun ulje u spreju za intenzivno tamnjenje sa zaštitnim faktorom SPF 15 – srednja zaštita.Sadrži Illumitone™ koji podstiče prirodan proces sunčanja kože. Hidrira kožu što pomaže u sprečavanju perutanja kože i doprinosi dugotrajnom preplanulom tenu. Sadrži poboljšane UVA/UVB f..
1.199,35 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)