Apoteka Janković
Korpa

PHARMAS

PHARMAS
Brend: PHARMAS
Femipause je dodatak ishrani koji ublažava tegobe menopauze tako što smanjuje učestalost i intenzitet naleta toplote i noćnih znojenja te ublažava druge probleme poput otkucaja srca i napetosti. Način upotrebe: Kapsule za DAN (svetlo žute): 1 kapsula dnevno, popiti sa pola čaše tečnosti, nakon doruč..
2.077,27 RSD
Brend: PHARMAS
FLORIOTIC BOLUARDII ORS je dodatak ishrani koji je namenjen prevenciji dehidratacije i održavanju hidratacije zahvaljujući čemu redukuje učestalost i trajanje akutne dijareje i povraćanja. Delovanje: - nadoknađuje gubitak elektrolita i vode- poboljšana formula ORS sa redukovanom osmolalnošću u sklad..
734,40 RSD
Brend: PHARMAS
FLORIOTIC BULARDI sadrži visoku koncetraciju dobro poznatih dobrih bakterija laktobacila i bifidobakterija uz jedinstvenu kombinaciju  S. Boulardii za sinergističko delovanje u obnavljanju crevne mikroflore koja je u disbalansu kod odraslih i dece.Delovanje: ubrzava oporavak sluzokože probavnog..
489,60 RSD
Brend: PHARMAS
FLORIOTIC DAILY je sinbiotik koji sadrži 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno kao i inulin koji je hrana za dobre bakterije.Delovanje: Probiotici su živi organizmi koji deluju korisno na zdravlje čoveka- deluju preventivno i terapijski kod bolesti  uzrokovanih poremećajem m..
336,60 RSD
Brend: PHARMAS
Hartikol je dijetetski suplement koji uspešno snižava koncentraciju holesterola u krvi zahvaljujući monakolinu K iz ekstrakta fermentisanog crvenog pirinča i suvom ekstraktu lista artičoke. Blagotvorni učinak se postiže dnevnim unosom 10 mg monakolina K. Način upotrebe: 1 kapsulu dnevno uzeti nakon ..
739,50 RSD
Brend: PHARMAS
Helicobalans kapsule su dodatak ishrani koji se koristi kao pomoć u iskorenjavanju Helicobacter pylori i obnovi crevne mikrobiote koja je dovedena u disbalans. Način upotrebe: Dve kapsule na dan (najbolje ujutru i uveče). U slučaju korišćenja antibiotika uzeti 3 sata nakon antibiotika.Sastav: Pylopa..
930,31 RSD
Brend: PHARMAS
Pro Beta Glukan je dodatak ishrani za poboljšanje imuniteta s visokopročišćenim (85%) beta glukanom iz kvasca S. cerevisiae, probiotikom, vitaminima C i D te cinkom. Sinergističkim delovanjem je osnaženo i prošireno delovanje na sve one faktore koji utiču na poboljšanje opšteg stanja organizma, pruž..
2.931,12 RSD
Brend: PHARMAS
PROBalans je inovativni sinbiotik koji sadrži jedinstvenu formulaciju pažljivo odabranih probiotskih sojeva, apigenin iz cveta kamilice i ekstrakt lista nane za dodatni spazmolitički i protivupalni efekat, cink i vitamin B6 kao potporu metabolizmu. Zbog gastrorezistentne kapsule korisne bakterije la..
520,00 RSD
Brend: PHARMAS
PROBalans Lady vaginalne tablete su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i ..
1.045,03 RSD
Brend: PHARMAS
URIROYAL je dijetetski suplement koji se koristi za odstranjivanje bakterije E. coli iz urinarnog trakta i prevenciju ponovljenih infekcija. Delovanje: - D-manoza – deluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezivanja bakterije E.coli za D-ma..
1.099,15 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)