Apoteka Janković
Korpa

PHARMAS

PHARMAS
Brend: PHARMAS
FLORIOTIC BOLUARDII ORS je dodatak ishrani koji je namenjen prevenciji dehidratacije i održavanju hidratacije zahvaljujući čemu redukuje učestalost i trajanje akutne dijareje i povraćanja. Delovanje: - nadoknađuje gubitak elektrolita i vode- poboljšana formula ORS sa redukovanom osmolalnošću u sklad..
734,40 RSD
Brend: PHARMAS
FLORIOTIC BULARDI sadrži visoku koncetraciju dobro poznatih dobrih bakterija laktobacila i bifidobakterija uz jedinstvenu kombinaciju  S. Boulardii za sinergističko delovanje u obnavljanju crevne mikroflore koja je u disbalansu kod odraslih i dece.Delovanje: ubrzava oporavak sluzokože probavnog..
489,60 RSD
Brend: PHARMAS
FLORIOTIC DAILY je sinbiotik koji sadrži 2 milijarde dobrih bakterija u samo jednoj kapsuli dnevno kao i inulin koji je hrana za dobre bakterije.Delovanje: Probiotici su živi organizmi koji deluju korisno na zdravlje čoveka- deluju preventivno i terapijski kod bolesti  uzrokovanih poremećajem m..
336,60 RSD
Brend: PHARMAS
URIROYAL je dijetetski suplement koji se koristi za odstranjivanje bakterije E. coli iz urinarnog trakta i prevenciju ponovljenih infekcija. Delovanje: - D-manoza – deluje na jednostavan način tako da se čvrsto veže na površinske izdanke bakterije E. coli. Afinitet vezivanja bakterije E.coli za D-ma..
1.099,15 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)