Apoteka Janković
Korpa

PARODONTAX

PARODONTAX
Brend: PARODONTAX
Parodontax Extra Soft četkica za zube predstavlja jedinstveni proizvod iz Paradontax linije proizvod za oralnu higijenu koji pomaže u otklanjaju plaka pomoću mekanih čekinja koje su nežne prema desnima.Ima malu glavu, sa vlaknima dve različite dužine, za lakše čišćenje zuba.Pakovanje: 1 četkica..
626,63 RSD
Brend: PARODONTAX
Parodontax četkica za zube soft  posebno je dizajnirana kako bi bila nežna za desni. Ima malu glavu za četkanje što omogućuje bolji pristup teško dostupnim mestima.Koristite četkicu za zube Parodontax® Extra soft u kombinaciji sa Parodontax® pastom za zube i Parodontax® dnevnom vodom za us..
387,76 RSD
Brend: PARODONTAX
PARODONTAX CLASSIC je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštit..
0,00 RSD
Brend: PARODONTAX
PARODONTAX EXTRA FRESH je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene za..
0,00 RSD
Brend: PARODONTAX
PARODONTAX FLUOR je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite ..
0,00 RSD
Brend: PARODONTAX
PARODONTAX HERBAL FRESH je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene z..
0,00 RSD
Brend: PARODONTAX
PARODONTAX ULTRA CLEAN je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene za..
0,00 RSD
Brend: PARODONTAX
PARODONTAX WHITENING je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zašt..
0,00 RSD
Brend: PARODONTAX
Parodontax pasta za zube Gum Sensitivity Whitening otklanja neprijatan dah, bori se problemima sa desnima i deluje na osteljivost zuba. Parodontax GUM+ BREATH & SENSITIVITY čuva Vaše zube i desne.- Umiruje osetljive zube- Deluje na probleme sa desnima- Izbeljuje zube- Sadrži 1450 ppm fluoridaNač..
681,41 RSD
Brend: PARODONTAX
Parodontax® tečnost za ispiranje usta je antibakterijska tečnost za ispiranje usta za svakodnevnu upotrebu, koja pomaže u smanjenju plaka i time održava zdravlje desni.Delovanje: Kliničke studije su pokazale da Parodontax® tečnost za ispiranje usta za svakodnevnu upotrebu uklanja do 3,5 puta vi..
786,24 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)