Apoteka Janković
Korpa

paco rabanne

Brend: paco rabanne
Paco Rabanne Black XS je moderna cvetno-voćna ležerna kompozicija, koja počinje ljutom notom (engl. cranberry) i paprike. U srcu mirisa je ruža i cvet egzotičnog tropskog drveta Tamarind. U osnovi je plemenito drveće i vanilija.* Dinamičan, a u isto vreme tajanstven miris koji će oko vas stvoriti ne..
14.160,00 RSD
Brend: paco rabanne
Paco Rabanne Pour Homme je klasični muški miris za zrelog muškarca. Iza aromatičnog mediteranskog ruzmarina, artemizije, žalfije se krije cvetno srce sa pelargonijom i ljutkastim toplim karanfilčićem. U baznim notama je medeni duvan, mastikova smola i hrastova mahovina.Pakovanje: 100ml..
9.600,00 RSD
Brend: paco rabanne
Paco Rabanne Ultrared donosi energetski koktel nota. Sačinjen je od mirisnih talasa crvene narandže, pralina i mahuna Tonke u srcu, dok donje note dodaju pačuli i vanilu kompoziciji.* Citrusni gurmanski miris za muškarce.Pakovanje: 100ml..
9.600,00 RSD
Brend: paco rabanne
Paco Rabanne Ultrared je miris koji se usuđuje da se poigra kontrastom između iskričavog i vatrenog.* U visokim notama donosi mirise crvene ribizle i divlje jagode, u srcu su zvezdasti anis, sladić, jasmin i kolačići od belog sleza. U donjim notama su akordi kedra sa tragom vanile.Pakovanje: 80..
13.200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)