Apoteka Janković
Korpa

ORTHOMOL_GMBH

ORTHOMOL_GMBH
ORTHOMOL AMD EXTRA predstavlja dijetetski tretman uznapredovale makularne degeneracije uz specijalnu kombinaciju vitamina C i E, cinka i beta karotena. Pakovanje sadrži 120 kapsula. Način upotrebe: uzeti jednu kapsulu na dan, sa malo tečnosti, za vreme ili posle jelaSastav: vitamin E 67 mg alfa-TE°°..
5.628,14 RSD
ORTHOMOL ARTHROPLUS je namenjen za dijetetski tretman osteoartritičnih promena u zglobovima. Pakovanje od 30 dnevnih obroka. Način upotrebe: rastvoriti sadržaj jedne kesice (dnevna doza) u 100-150 ml negazirane vode za piće ili voćnog soka i popiti zajedno sa obe kapsule uz obrok ili posle obroka sv..
7.365,21 RSD
Orthomol Beauty je dodatak ishrani s važnim mikronutijentima za kožu, kosu i nokte. Pakovanje sadrži 30 dnevnih doza. * Kombinuje kolagen i hijaluronsku kiselinu sa inovativnim kompleksom fitamin-Q10, koji se sastoji od fitoekstrakta masline sa koenzimom Q10 i vrednim vitaminima. Takođe sadrži bioti..
10.847,58 RSD
Orthomol Beauty je dodatak ishrani s važnim mikronutijentima za kožu, kosu i nokte. Pakovanje sadrži 7 dnevnih doza. * Kombinuje kolagen i hijaluronsku kiselinu sa inovativnim kompleksom fitamin-Q10, koji se sastoji od fitoekstrakta masline sa koenzimom Q10 i vrednim vitaminima. Takođe sadrži biotin..
3.544,85 RSD
ORTHOMOL CARDIO učestvuje u održavanju dobrog zdravlja kardiovaskularnog sistema. Namenjen je osobama sa bolestima kardiovaskularnog sistema, kao što su ateroskleroza/koronarne bolesti srca, srčane aritmije i srčana insuficijencija. Pakovanje od 30 dnevnih obroka.  Sadrži mikronutrijente, omega..
7.534,15 RSD
ORTHOMOL FERTIL PLUS je namenjen za dijetetski tretman poremećaja fertiliteta kod muškaraca. Pakovanje od 30 dnevnih obroka. Delovanje:- selen, cink i vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa- vitamin B6 doprinosi regulaciji hormonalne aktivnosti- cink, vitamin B12 i folat imaj..
6.016,14 RSD
ORTHOMOL FERTIL PLUS je namenjen za dijetetski tretman poremećaja fertiliteta kod muškaraca. Pakovanje od 90 dnevnih obroka. Delovanje:- selen, cink i vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa- vitamin B6 doprinosi regulaciji hormonalne aktivnosti- cink, vitamin B12 i folat imaj..
15.660,58 RSD
Orthomol i-CAre je dodatak ishrani sa ukusom narandže koji sadrži fitonutrijente, omega-3 masne kiseline, vitamine i oligoelemente - podržava snabdevanje mikronutrijenata za odrasle.Način upotrebe: Sadržaj jednog pakovanja (= dnevna doza) rastvoriti u 150 – 200 ml negazirane vode ili voćnog soka i u..
7.758,55 RSD
ORTHOMOL IMMUN je namenjen za dijetetski tretman imunih deficijencija (nedostatak/pad imuniteta) koje mogu nastati, na primer, posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Pakovanje od 15 dnevnih obroka. Sast..
3.315,50 RSD
ORTHOMOL IMMUN je namenjen za dijetetski tretman imunih deficijencija (nedostatak/pad imuniteta) koje mogu nastati, na primer, posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Pakovanje od 30 dnevnih obroka. Sast..
6.065,28 RSD
ORTHOMOL IMMUN je namenjen za dijetetski tretman imunih deficijencija (nedostatak/pad imuniteta) koje mogu nastati, na primer, posle hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, posle operacija kao i kod osoba starijeg doba. Pakovanje od 7 dnevnih obroka. Sasta..
1.915,99 RSD
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR predstavlja dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade) kod dece starije od četiri godine. Pakovanje od 14 dnevnih obroka. Ukus mandarina-narandža i šumsko voće. Način upotrebe: 3 tablete za žvakanje (1 paketić) dnevno uz jelo..
2.391,05 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 22 (2 strana)