Apoteka Janković
Korpa

ORTHOMOL_GMBH

ORTHOMOL_GMBH
ORTHOMOL AMD EXTRA je hrana za posebne medicinske namene za tretman starosne degeneracije makule. Način upotrebe: uzeti jednu kapsulu na dan, sa malo tečnosti, za vreme ili posle jelaSastav: vitamin E 67 mg alfa-TE°°°, vitamin C 125 mg, natrijum 0,6 mg, cink 6,3 mg, bakar 0,5 mg, zeaksantin 2,5 mg, ..
5.722,46 RSD
ORTHOMOL ARTHROPLUS je hrana za posebne medicinske namene sa šećerom i zaslađivačem. ORTHOMOL ARTHROPLUS je namenjen za tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.Način upotrebe: rastvoriti sadržaj jedne kesice (dnevna doza) u 100-150 ml negazirane vode za piće ili voćnog soka i popiti zajedno sa..
7.350,32 RSD
ORTHOMOL CARDIO je hrana za posebne medicinske namene, sa šećerima i zaslađivačem, namenjena za potrebe ishrane osoba sa srčanim oboljenjima. Sadrži mikronutrijente, omega-3 masne kiseline EPA i DHA, rasveratrol i polifenole iz kakaa.Način upotrebe: rastvoriti sadržaj jedne kesice (dnevna doza) u 15..
7.534,15 RSD
ORTHOMOL FERTIL PLUS je je pogodan za dijetetski tretman poremećaja plodnosti kod odraslih muškaraca. Nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. Delovanje:- selen, cink i vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa- vitamin B6 doprinosi regulaciji..
6.503,93 RSD
ORTHOMOL FERTIL PLUS je je pogodan za dijetetski tretman poremećaja plodnosti kod odraslih muškaraca. Nije pogodan za upotrebu kao jedini izvor hrane za osobe kojima je namenjen. Delovanje:- selen, cink i vitamini C i E doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa- vitamin B6 doprinosi regula..
16.194,46 RSD
ORTHOMOL IMMUN 15 DOZA ORTHOMOL IMMUN 15 DOZA
SUPER CENA
ORTHOMOL IMMUN je hrana za posebne medicinske namene koja daje podršku immunom sistemu. Kombinuje sve neophodne antoksidanse, minerale, fitonutrijente, u pravim dozama i pravom balansu, kako bi se postigla maksimala efikasnost i pružila maksimalna podrška immunom sistemu u prevenciji i borbi..
3.315,50 RSD
ORTHOMOL IMMUN 30 DOZA ORTHOMOL IMMUN 30 DOZA
SUPER CENA
ORTHOMOL IMMUN je hrana za posebne medicinske namene koja daje podršku immunom sistemu. Kombinuje sve neophodne antoksidanse, minerale, fitonutrijente, u pravim dozama i pravom balansu, kako bi se postigla maksimala efikasnost i pružila maksimalna podrška immunom sistemu u prevenciji i borbi protiv ..
5.866,00 RSD
ORTHOMOL IMMUN je hrana za posebne medicinske namene koja daje podršku immunom sistemu. Kombinuje sve neophodne antoksidanse, minerale, fitonutrijente, u pravim dozama i pravom balansu, kako bi se postigla maksimala efikasnost i pružila maksimalna podrška immunom sistemu u prevenciji i borbi..
1.915,99 RSD
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR je hrana za posebne medicinske namene za podršku još nerazvijenom imunom sistemu kod dece. Posebno je pogodan za decu sa ponovljevim, čestim, respiratornim infekcijama, u akutnim fazama bolesti, kao i za prevenciju virusnih infekcija kod dece u kolektivu. Ima ukus mandarine/pom..
2.431,13 RSD
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR 30 DOZA POMORANDŽA
SUPER CENA
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR je hrana za posebne medicinske namene za podršku još nerazvijenom imunom sistemu kod dece. Posebno je pogodan za decu sa ponovljevim, čestim, respiratornim infekcijama, u akutnim fazama bolesti, kao i za prevenciju virusnih infekcija kod dece u kolektivu. Ima ukus pomoranže.Nač..
3.899,00 RSD
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR 30 DOZA ŠUMSKO VOĆE
SUPER CENA
ORTHOMOL IMMUN JUNIOR je hrana za posebne medicinske namene za podršku još nerazvijenom imunom sistemu kod dece. Posebno je pogodan za decu sa ponovljevim, čestim, respiratornim infekcijama, u akutnim fazama bolesti, kao i za prevenciju virusnih infekcija kod dece u kolektivu. Ima ukus šumsk..
3.899,00 RSD
ORTHOMOL NATAL je dodatak ishrani za žene koje planiraju trudnoću, za vreme trudnoće i dojenja. Sadrži važne nutrijente za razvoj deteta.Delovanje: - korišćenje dokozaheksaenske kiseline (DHA) u trudnoći i nakon porođaja doprinosi normalnom razvoju mozga i vida fetusa i odojčeta. Povoljno dejstvo se..
5.792,16 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)