Apoteka Janković
Korpa

OLD SPICE

Brend: OLD SPICE
Old Spice Captain stik pruža dugotrajnu zaštitu od neprijatnih mirisa, kao i prekomernog znojenja. Formula brine o delikatnom području pazuha, dajući vrhunski osvežavajući miris. Traje ceo dan, a da nikada ne smanji svoj intenzitet i efikasnost. Niko neće biti ravnodušan, zbog čega će ovaj stik bez ..
532,17 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice Cooling gel za tuširanje je rashladni gel za tuširanje i šampon koji čisti vašu kožu i uklanja neprijatne mirise, kao i svakodnevne nečistoće. Mala porcija ovog gela je dovoljna da pročisti vaša čula i podseti vas na prijatnu prirodu hladnog povetarca. Posle svake aplikacije, osećaćete se ..
540,56 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice dezodorans u spreju Deep Sea uklanja neprijatne mirise i štiti od intenzivnog znojenja zahvaljujući svežim sastojcima iz okeana, kao i citrusnom mirisu.Formula bez aluminijuma vam omogućava da ostanete druželjubivi i prijateljski raspoloženi kao i uvek, dajući podsticaj samopouzdanju i li..
389,99 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice dezodorans u spreju Restart uklanja neprijatne mirise i štiti od intenzivnog znojenja. Formula bez aluminijuma takođe sprečava pojavu belih i žutih mrlja.Osnažuje vas mirisom koji ne prepoznaje granice i pogrešan potez. Predivna aroma Old Spice učiniće vas nezaboravnim i privući će sve pog..
389,99 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice dezodorans u spreju Rock čini nas nezaboravnim, praktično postajete centar univerzuma uz Old Spice Rock. Formulisan da vam pruži svežinu i dugotrajnu zaštitu od neprijatnog mirisa znoja. Ima muški miris stene koji vam daje osećaj svežine tokom celog dana.Način upotrebe Old Spice dezodorans..
389,99 RSD
Brend: OLD SPICE
Old spice Lagoon stik pruža veoma efikasnu zaštitu od znoja i neprijatnih mirisa do 24 sata, obavijajući vas svežim mirisom koji prenosi snagu i harizmu. Ne ostavlja nikakve tragove i pogodan je za upotrebu i na crnoj i na beloj odeći. Old Spice Lagoon dezodorans – za samopouzdane muškarce koji znaj..
532,17 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice Original gel za tuširanje oslanja se na svoj prijatan i dugotrajan miris kako bi uklonio neprijatne mirise i pročistio telo i um. Njegov okrepljujući miris budi vašu muževnost, trenutno uklanjajući svakodnevne nečistoće. Pogodan za sve tipove kože, iako je izuzetno efikasan, ovaj gel za tu..
540,56 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice Original stik se oslanja na klasičan orijentalni i aromatični miris sa 0% soli aluminijuma kako biste se osećali osveženo. Ova mešavina štiti vas od neprijatnih mirisa, kao i intenzivnog znojenja. Pogodan za sve tipove kože, njegova formula je bez aluminijuma, a takođe sprečava pojavu beli..
419,90 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice PROMO Deep Sea sadrži gel za tuširanje i dezodorans u spreju za vedar dan i osvežavajuće mirise koji će vam pomoći da se razbudite. Old Spice WhiteWater gel za tuširanje poseduje postojan, osvežavajući miris koji će oduševiti Vaša čula i dubinski čisti kožu tela.Moćna formula potpuno ..
689,99 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice PROMO Restart sadrži gel za tuširanje i dezodorans u spreju za vedar dan i osvežavajuće mirise koji će vam pomoći da se razbudite.Old Spice WhiteWater gel za tuširanje poseduje postojan, osvežavajući miris koji će oduševiti Vaša čula i dubinski čisti kožu tela.Moćna formula potpuno uklanja..
689,99 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice PROMO Rock sadrži gel za tuširanje i dezodorans u spreju za vedar dan i osvežavajuće mirise koji će vam pomoći da se razbudite.Old Spice WhiteWater gel za tuširanje poseduje postojan, osvežavajući miris koji će oduševiti Vaša čula i dubinski čisti kožu tela.Moćna formula potpuno uklanja ne..
689,99 RSD
Brend: OLD SPICE
Old Spice WhiteWater gel za tuširanje poseduje postojan, osvežavajući miris koji će oduševiti Vaša čula i dubinski čisti kožu tela. * Moćna formula potpuno uklanja nečistoće i neprijatne mirise, očaravajući one oko vas zahvaljujući pažljivom odabiru okrepljujućih sastojaka. Svako nanošenje ne samo d..
300,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 15 (2 strana)