Apoteka Janković
Korpa

nutrigen

Brend: NUTRIGEN
Nutrigen Ferromixin je dodatak ishrani koji predstavlja nutritivnu podršku i dopunski izvor minerala i vitamina namenjenih deci. Preporučuje se kod nedostatka gvožđa kao prevencija nastanka anemije.* 12,5 mg elementarnog gvožđa u kesici Nutrigen Ferromixin je dnevna doza koju preporučuje Svetsk..
752,40 RSD
Brend: NUTRIGEN
Nutrigen Inulin pulvis je dodatak ishrani koji sadrži prebiotike i esencijalne vitamine i minerale za zdravu funkciju creva. Nutrigen Inulin doprinosi održavanju normalne defekacije povećanjem učestalosti stolice. Povećavajući učestalost stolice, Nutrigen Inulin dovodi do gastrointestinalnog komfora..
731,88 RSD
Brend: NUTRIGEN
Nutrigen Propolis je tečni dodatak ishrani koji pomaže deci da se lako oporave od uobičajene prehlade i gripa tokom jesenjih i zimskih meseci, i čini ih manje zavisnim od antibiotika.* Ekstrakt propolisa ima antimikrobno i antioksidativno dejstvo.Način upotrebe: Promućkati pre upotrebe. Deca 1-3 god..
949,82 RSD
Brend: NUTRIGEN
Nutrigen Supra Syrup je tečni dodatak ishrani koji predstavlja nutritivnu podršku i dopunski izvor 13 vitamina i 10 minerala potrebnih deci tokom razvoja. Ne sadrži alergene i gluten.* Podrška zdravom rastu i razvoju deteta.* Suplementacija dece u zimskom periodu i periodu respiratornih virusnih inf..
949,82 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)