Apoteka Janković
Korpa

NTC_SRL

NTC_SRL
Brend: NTC_SRL
Lertal sprej je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u a..
0,00 RSD
Brend: NTC_SRL
Lertal je dodatak ishrani koji se koristi u terapiji alergijskog rinitisa i konjunktivitisa. Umanjuje ili potpuno eliminiše alergijske simptome kao što su: kijanje, curenje nosa, zapušen nos, svrab očiju, suženje oka, otok i crvenilo konjunktiva.* Dvoslojne tablete sa modifikovanim oslobađanjem omog..
963,14 RSD
Brend: NTC_SRL
SILBEN NANO REPAIR je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštit..
0,00 RSD
Brend: NTC_SRL
SILBEN NANO je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u ap..
0,00 RSD
Brend: NTC_SRL
SILBEN U40 je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zašt..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)