Apoteka Janković
Korpa

NIVEA

NIVEA
Brend: NIVEA
Nivea Baby krema za zaštitu od ojeda je umirujuća krema protiv ojeda koja sadrži poseban kompleks otpornosti na vlagu sa cink oksidom - predstavlja efektivnu i propustljivu barijeru koja pomaže delu kože ispod pelena da ostane suva i zaštićena od osipa. * Ova bogata krema poptuno neguje, pruža pouzd..
422,06 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Baby kremasti sapun nežno čisti i neguje kožu vaše bebe svakoga dana. * Formulacija sa maslinovim uljem i visoko kvalitetnim hidratantnim svojstvima sprečava dalje sušenje kože i čini je čistom, mekom i glatkom. * Uravnotežuje pH vrednost kože i blag je prema dečijoj koži. Način upotrebe: U to..
136,02 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Baby kupka i šampon nežno čisti tanku bebinu kosu, kao i njenu osetljivu kožu.* Formulacija sa kamilicom ne sadrži sapun, smiruje bebinu kožu i pomaže kod prevencije iritacija. * Specijalno prilagođeno bebinim osetljivim očima. * Koža i kosa su posle upotrebe čiste, mekane i glatke. * Pomaže k..
415,68 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Baby puder umiruje i efektivno štiti osetljivu kožu od iritacije, manjih ozleda i svraba. * Formulacija sa prirodnim cink oksidom efektivno umiruje i prijatno hladi mesto iritacije.* Puder efikasno štiti osetljivu bebinu kožu od iritacija, perutanja i svraba. * Umirujući efekat traje dugo. * E..
492,27 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Baby ulje intenzivno hidrira i štiti kako bi održala prirodnu ravnotežu bebine kože. * Hidrantna formula sa nevenom štiti i jača zaštitnu barijeru kože tokom 24h.* Idealno za negu kože mame pre i posle trudnoće - pogotovo za sprečavanje pojave strija.Način upotrebe: Zagrejte ulje dlanovima i n..
414,08 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Baby vlažne maramice Toddies su razvijene u saradnji sa dermatolozima i pedijatrima kako bi zadovoljile sve potrebe za čišćenjem osetljive kože Vaše bebe ili deteta u samo jednom lakom potezu. * Ove izuzetno blage maramice su klinički testirane i mogu se koristiti za čišćenje lica, šaka i zadn..
210,47 RSD
Brend: NIVEA
Nivea for men krema pruža koži hidrataciju za samo nekoliko sekundi i štiti je od ponovnog isušivanja.* NIVEA MEN krema razvijena je posebno za potrebe muškaraca. * Brzoupijajuća, lagana formulacija deluje za svega nekoliko sekundi ne ostavljajući masne tragove. * Zahvaljujući vitaminu E i prij..
363,23 RSD
Brend: NIVEA
Nivea for men krema pruža koži hidrataciju za samo nekoliko sekundi i štiti je od ponovnog isušivanja. * NIVEA MEN krema razvijena je posebno za potrebe muškaraca. * Brzoupijajuća, lagana formulacija deluje za svega nekoliko sekundi ne ostavljajući masne tragove. * Zahvaljujući vitaminu E i pri..
373,25 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Gel za tuširanje Creme Care pruža blagu negu i prirodni osećaj hidrirane, čiste i zdrave kože.* Prirodni osećaj čiste i zdrave kože* Sa sastojcima NIVEA kreme* 99% biorazgradiva formulacija* U skladu sa mikrobiomom kože* Formulacija bez mikroplastikeNačin upotrebe: Nasapunjajte sunđer za tušir..
389,90 RSD
Brend: NIVEA
Nivea Gel za tuširanje Creme Soft je kremasti gel za tuširanje koji pruža blagu negu i prirodni osećaj hidrirane, čiste i zdrave kože. * Prirodno čista i zdrava koža* Sa prirodnim bademovim uljem* 99% biorazgradiva formulacija* U skladu sa mikrobiomom kože* Formulacija bez mikroplastikeNačin upotreb..
389,90 RSD
Brend: NIVEA
Nivea hranljivo mleko za negu tela je hranljivo mleko za negu tela koje sadrži NIVEA serum za intenzivnu hidrataciju i dva puta više bademovog ulja. * Jedinstvena kombinacija prirodnih sastojaka za hidrataciju, lipida koji vezuju vlagu i negujućih ulja vezuju i zadržavaju vodu unutar kože, kako bi o..
589,00 RSD
Brend: NIVEA
Nivea hranljivo mleko za negu tela je hranljivo mleko za negu tela koje sadrži NIVEA serum za intenzivnu hidrataciju i dva puta više bademovog ulja.- Jedinstvena kombinacija prirodnih sastojaka za hidrataciju, lipida koji vezuju vlagu i negujućih ulja vezuju i zadržavaju vodu unutar kože, kako bi os..
485,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 97 (9 strana)