Apoteka Janković
Korpa

NEUBRIA

NEUBRIA

Brend: NEUBRIA
Neubria Energy je prirodni dodatak za energiju zasnovan na dokazima, koji kombinuje vitamine, minerale, aktivne mikronutrijente i ciljane ekstrakte biljaka koji poboljšavaju energiju. Formulisan je posebno za one koji traže postepeno i produženo snabdevanje energijom. Podržava fizičku i mentalnu bud..
2.155,67 RSD 2.694,59 RSD
Brend: NEUBRIA
Bolji dani počinju dobrim snomNeubria Sleep je prirodni veganski suplement koji omogućava brže uspavljivanje, kao i miran i kvalitetan san. Kombinuje vitamine, minerale, aktivne mikronutrijente i biljne ekstrakte. Formulisan je posebno za one koji žele da poboljšaju kvalitet i trajanje sna, pomažući..
2.694,59 RSD
Brend: NEUBRIA
Optimalan fokus i maksimalna produktivnostNeubria Focus je prirodni, veganski dodatak ishrani sa 22 vitamina i minerala, kofeinom, koenzimom Q10 i biljnim ekstraktima.Formulisan je posebno za one koji žele da optimizuju svoje kognitivne sposobnosti. Doprinosi poboljšanju fokusa, koncentracije i kogn..
2.799,74 RSD 3.499,68 RSD
Brend: NEUBRIA
Sjajno raspoloženje svaki danNeubria Mood je prirodni, veganski dodatak ishrani sa 22 vitamina i minerala i biljnim ekstraktima.Formulisan je posebno za one koji žele da podrže emocionalnu ravnotežu, budući da pomaže održavanju pozitivnog raspoloženja i doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji.Neubr..
2.694,59 RSD
Brend: NEUBRIA
Bolja memorija i oštar umNeubria Memory je prirodni, veganski suplement sa 22 vitamina i minerala, koenzimom Q10 i biljnim ekstraktima. Kreiran je posebno za one koji žele da unaprede svoje pamćenje, kognitivne funkcije i sposobnost učenja.Neubria Memory deluje na biološke procese uključene u nepato..
3.542,62 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)