Apoteka Janković
Korpa

NATURPRODUKT PHARMA

NATURPRODUKT PHARMA
Calcidin tablete sadrže kalcijum i vitamine D3 i K. Kalcijum izgrađuje koštano tkivo i zube i daje im čvrstinu.Vitamin D3 doprinosi apsorpciji kalcijuma i održavanju njegove fiziološke koncentracije u krvi. Na taj način omogućava pravilno iskorišćavanje kalcijuma u organizmu i očuvanje struktur..
805,13 RSD
Hepatoslim pomaže održavanju normalne funkcije jetre i normalnog metabolizma lipida. Štiti ćelije jetre od štetnog delovanja slobodnih radikala i doprinosi regeneraciji hepatocita. Povećava metabolizam lipida i doprinosi održavanju normalnog nivoa glukoze u krvi.Delovanje:-Uravnotežava funkciju jetr..
850,18 RSD
INTIMOHELP je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u apo..
0,00 RSD
Septinum su tablete za žvakanje na bazi žalfije, mentola i cinka za pomoć kod rešavanja uzroka lošeg zadaha.Neprijatan miris iz usta može biti problem tokom rada, u komunikaciji sa drugim ljudima, a ponekad može postati prava lična mora.Ponekad su ljudi uspevali da prikriju ovaj problem koristeći mi..
567,96 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)