Apoteka Janković
Korpa

NATURES AID

Brend: NATURES AID
Beta Glucans Immune Support+ je dodatak ishrani koji poboljšava rad imunog sistema i odbrambenih reakcija na viruse, bakterije,  gljivice i toksine koji predstavljaju pretnju po zdravlje organizma. Formula je obogaćena Beta Glucanima 1,3 / 1,6, zovom, vitaminom D, belim lukom, i antioksidansima..
1.572,48 RSD
Brend: NATURES AID
Mini drops vitamin D3 su vitaminske kapi formulisane za novorođenčad, odojčad i decu do pete godine, formulisane da im obezbede preporučenih 400IU vitamina D dnevno. Ne sadrže dodatne šećere i ne sadrže veštačke boje, arome, zaslađivače ili konzervanse. U stvari, potpuno su bez ukusa, što znači da s..
615,89 RSD
Brend: NATURES AID
Pregnancy vitamini i minerali za trudnice je pažljivo izbalansiran multivitaminsko-mineralni dodatak ishrani za nutritivnu podršku pre začeća, tokom trudnoće i tokom dojenja. - Gvožđe je neophodno za normalan metabolizam koji daje energiju, normalno formiranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, no..
1.911,89 RSD
Brend: NATURES AID
Serrapeptase 250000IU je dodatak ishrani koji sadrži serapeptazu - proteolitički enzim koji vrši degradaciju određenih proteina inflamacije, koristi se za mnoga stanja koja uključuju bol i oticanje.* Ubrzava drenažu tkiva, pospešuje cirkulaciju, smanjuje viskozitet eksudata, razlaže mukus, ubrzava z..
4.982,40 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)