Apoteka Janković
Korpa

NATURA AUCTA DOO

NATURA AUCTA DOO
Vitamix DEPOT D3+Se+Zn+vitamin C je dodatak ishrani u obliku tableta sa produženim oslobađanjem koje, preko celog dana, organizmu obezbeđuju kori­sno dejstvo OPTIMALNIH DNEVNIH DOZA Vitamina C 300mg, Cinka 5mg, Selena 50μg, Vitamina D 5μg i efektivno jača imunitet i otpornost organizma u borbi sa in..
794,88 RSD
Vitamix Morski magnezijum+B kompleks je dodatak ishrani koji doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije i ravnoteži elektrolita, kao i redukciji umora i iscrpljenosti. Doprinosi normalnim funkcijama nervnog sistema i normalnoj funkciji mišića.* Magnezijum je element neophodan za funkcionisan..
585,65 RSD
Vitamix za memoriju i koncentraciju je dodatak ishrani koji doprinosi poboljšanju memorije i koncentracije, kao i održavanju normalne cirkulacije, funkcije nervnog i kardiovaskularnog sistema.* List ginka sadrži veliki broj polifenolnih jedinjenja koja deluju antioksidantno. Upotreba preparata na ba..
713,67 RSD
Vitamix za oči je dodatak ishrani za održavanje zdravlja očiju i dobar vid. Predstavlja kombinaciju visokog sadržaja ključnih antioksidanasa luteina, zeaksantina i astaksantina. Njihovo dejstvo pojačano je dodatkom vitamina E i beta karotena .* Lutein zahvaljujući svom antioksidativnom dejstvu znača..
1.149,12 RSD
Vitamix za zglobove i mišiće je dodatak ishrani koji doprinosi jačanju strukture kostiju i hrskavica, kao i održavanju normalne funkcije skeletno – mišićnog sistema.* Glukozamin se nalazi u gljivama i hrskavici, kao i u ljušturama rakova i školjki. Veliki broj studija ukazuje da glukozamin ima povol..
679,68 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)