Apoteka Janković
Korpa

narciso rodriguez

Narciso Rodriguez Bleu Noir For Him je miris misterioznog, modernog i elegantnog muškarca. „Volim plavu, tako tamno da se čini crnom. Volim crnu koja poprima dubine sumraka.“- Narciso Rodriguez. * Miris je čist i oštar, poseduje dubinu i senzualnost. * Začinski akord se sastoji muskatnog oraha i kar..
10.200,00 RSD
Narciso Rodriguez Bleu Noir je opisan kao šik, jednostavan, fascinantan i seksi u isto vreme. * Pomoći će vam da otkrijete muževnost, snagu i hrabrost, skrivene duboko u vama. Miris krasi izrazita muževnost koja će na svakom koraku odlučno naglasiti vaš karakter.* Mirisne note: kedar, vetiver..
12.000,00 RSD
Narciso Rodriguez Bleu Noir je opisan kao šik, jednostavan, fascinantan i seksi u isto vreme.  * Pomoći će vam da otkrijete muževnost, snagu i hrabrost, skrivene duboko u vama. Miris krasi izrazita muževnost koja će na svakom koraku odlučno naglasiti vaš karakter.* Mirisne note: kedar, v..
8.400,00 RSD
Narciso Rodriguez For Her PROMO set sadrži Narciso Rodriguez For Her ženski parfem 100ml i Narciso Rodriguez Pure Musc ženski parfem 10ml.Narciso Rodriguez For Her je moderan i prirodan parfem, pun elegancije, čistih linija i intimnosti. Narciso Rodriguez For Her prekrasno se stapa s kožom i isijava..
19.440,00 RSD
Narciso Rodriguez Musc Noir PROMO set sadrži Narciso Rodriguez Musc Noir ženski parfem 50ml, losion za telo 50ml i gel za tuširanje 50ml.Narciso Rodriguez Musc Noir je enigmatičan miris koji odaje počast dualnoj prirodi žene: tajnovitu svetlost koja se stapa sa svojom senzualnom senkom. Prepoznatlji..
15.600,00 RSD
Narciso Rodriguez Narciso PROMO set sadrži Narciso Rodriguez Narciso parfem 50ml, losion za telo 50ml i gel za tuširanje 50ml.Narciso Rodriguez Narciso je senzualan, ženstven, seksipilan i zavodljiv ženski parfem. * Narciso parfem se otvara notama gardenije i bele ruže. U srcu ovog očaravajućeg..
15.600,00 RSD
Narciso Rodriguez Poudree PROMO set sadrži Narciso Rodriguez Poudree parfem 50ml, losion za telo 50ml i gel za tuširanje 50ml.Narciso Rodriguez Poudree je izuzetno seksipilan miris koji će odražavati ženstvenost i senzualnost. * Bugarska ruža i jasmin će svojim baršunastim notama osvojiti svu vašu p..
15.600,00 RSD
Narciso Rodriguez PROMO set 1 sadrži Narciso Rodriguez ženski parfem 100ml, parfem 10ml i losion za telo 50ml.Narciso Rodriguez je moderan i prirodan parfem, pun elegancije, čistih linija i intimnosti. Parfemska voda Narciso Rodriguez For Her prekrasno se stapa s kožom i isijava dekadentnim luksuzom..
17.280,00 RSD
Narciso Rodriguez PROMO set 2 sadrži Narciso Rodriguez žensku toaletnu vodu 100ml, toaletnu vodu 10ml i losion za telo 50mlNarciso Rodriguez je baršunastog  mirisa kojim dominiraju mošusni i drveni detalji. Zavodljiv miris Narciso Rodriguez For Her najbolje se oseti po hladnijem vremenu, danju ..
15.240,00 RSD
Narciso Rodriguez Pure Musc PROMO set sadrži Narciso Rodriguez Pure Musc ženski parfem 50ml, losion za telo 50ml i gel za tuširanje 50ml.Narciso Rodriguez Pure Musc je provokativni miris koji će obuzeti sva vaša čula. * Cvetni drveni mošusni miris za žene. * Otvara se notama mošusa. U srcu ovog sofi..
15.600,00 RSD
Narciso Rodriguez Rouge PROMO set sadrži Narciso Rodriguez Rouge ženski parfem 90ml i Narciso Rodriguez Rouge žensku toaletnu vodu 10ml.Narciso Rodriguez Rouge je ženstven, zavodljiv, misteriozan i strastven ženski miris. Narciso Rouge miris se otvara notama irisa i bugarske ruže. U srcu ovog seksep..
20.880,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)