Apoteka Janković
Korpa

MIXA

MIXA
Brend: MIXA
Mixa micelarna voda za osetljivu i netolerantnu kožu efikasno skida vodootpornu šminku i idealna je za osetljive oči i kapke. Obogaćena pantenolom, poznatom po svom umirujućem dejstvu, ova formula smanjuje iritaciju veoma osetljive i reaktivne kože. Jedinstvena formula sadrži micelarne čestice koje ..
520,99 RSD 578,88 RSD
Brend: MIXA
Mixa micelarna voda za reaktivnu kožu sklonu crvenilu - Jedinstvena formula sadrži micele koje efikasno uklanjaju šminku i nečistoće sa kože, bez potrebe za trljanjem. Formulisana da svede rizike od alergije na minimum. Tolerancija testirana na osetljivoj koži lica i predela oko očiju. Bez alkohola...
416,79 RSD 463,10 RSD
Brend: MIXA
Mixa micelarna voda za suvu i osetljivu kožu je idealna za suvu i osjetljivu kožu, kao i za kožu sklonu reakcijama oko očiju. Uz pomoć micelarnih čestica delotvorno otklanja šminku i nečistoće s lica bez trljanja. Jedinstvena formula obogaćena je hidratantnim glicerinom, te štiti kožu od isušivanja,..
451,53 RSD 501,70 RSD
Brend: MIXA
Mixa mleko za telo Atopiance je umirujuće, hipoalergeno mleko ATOPIANCE, koje brzo i dugotrajno umiruje suvu, osetljivu kožu sklonu atopiji. Nova formula sadrži hranljivi i umirujući omega 8 kompleks, obogaćen sa 8 komplementarnih masnih kiselina. Sertifikovano od strane Evropskog centra Fondacije z..
506,66 RSD 562,95 RSD
Brend: MIXA
Mixa mleko za telo bogato lipidima za osetljivu i izuzetno suvu kožu je koncentrat efikasnih sastojaka koji dubinski umiruju, hrane i obnavljaju veoma isušenu kožu - 10%. Hranljivi glicerin i umirujuće ovseno mleko. Kreirano pod medicinskim nadzorom. Testirano na osetljivoj i izuzetno suvoj koži. BE..
519,38 RSD 577,09 RSD
Brend: MIXA
Mixa mleko za telo Intense hranljivo mleko za suvu i veoma suvu kožu je nega koju čine koncentrat efikasnih sastojaka koji hrane i umiruju veoma isušenu kožu - Hidrirajući glicerin protiv sušenja kožе + alantoin.Kreirano pod medicinskim nadzorom. Testirano pod dermatološkim nadzorom. Čak i najsuvlja..
499,40 RSD 554,89 RSD
Brend: MIXA
Mixa obnavljajući balzam sa uljima za ispucale usne je obnavljajući balzam za usne u stiku, sa 45% ulja i voska, vidno obnavlja i momentalno umiruje kožu. Idealan balzam za isušene i ispucale usne. Pruža vašim oštećenim i/ili ispucalim usnama intenzivnu negu koja im je potrebna. FORMULISAN POD MEDIC..
195,43 RSD 217,14 RSD
Brend: MIXA
Mixa Optimal Tolerance mleko za čišćenje lica sadrži veoma učinkovite sastojke za skidanje šminke. Nežno čisti kožu bez potrebe za trljanjem, što ga čini idealnim za osetljivu i reaktivnu kožu. Umirujući ekstrakt ruže daje vašoj koži osećaj olakšanja. Čini kožu savršeno čistom, hidriranom, umirenom,..
348,28 RSD 386,98 RSD
Brend: MIXA
Mixa Repair obnavljajuća krema za ruke bogata lipidima za veoma suvu kožu sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka, koji dubinski obnavljaju i umiruju suve i ispucale ruke. Glicerin intenzivno hidrira ruke čineći ih mekšim, dok dodatak zobenog mleka hrani i umiruje ispucale ruke. Idelan proizv..
263,08 RSD 292,31 RSD
Prikazuje se 37 do 45 od 45 (4 strana)