Apoteka Janković
Korpa

MEXX

Brend: MEXX
Mexx City Breeze je cvetni voćni miris za žene. Miris se otvara umirujućom kruškom i ličijem, osveženi narandžama. U srcu vladaju pitaja, božur i jasmin. Miris se zatvara mošusom, amberom i sandalovinom.Pakovanje: 30ml..
1.776,00 RSD
Brend: MEXX
Mexx Energizing Woman donosi pregršt pozitivne energije i poklanja miris sunčanog jutra u bočicama. Miris je optimističan i veoma uzbudljiv. Otvara se notama jabuke, narandže i lubenice koje prenose osvežavajuće mirise prijatnog letnjeg jutra. Egzotične nijanse daruje sočna ružičasta guava kombinova..
1.128,00 RSD
Brend: MEXX
Mexx Forever Classic Never Boring je elegantan cvetno – voćni miris za žene sa stavom. Otvara se iskričavim voćnim notama nashi kruške, crne ribizle, mandarine i breskve. U srcu su cvetne note i sveži tonovi lista ljubičice i vodenih akorda. Bazu čine slatke note praline, sandalovina i mošus.Pakovan..
1.260,00 RSD
Brend: MEXX
Mexx Look Up Now je prozračan i blistav miris čija se sveža kompozicija otvara zelenim notama koje prati slatka kruška. Slatke note postupno se smjenjuju mirisom ljiljana i vodenim ljiljanima, koji dodaju mekoću kompoziciji. Note ambergrisa, mošusa i cedra dovršavaju celinu. Doživite miris Mexx Look..
1.092,00 RSD 1.680,00 RSD
Brend: MEXX
MEXX MAN BLACK muška toaletna voda je drveni aromatični miris. Kreiran je od vodenih aroma, crnog bibera i mandarine u vrhu. U srcu su sveže note lokvanja i drveni akordi kedra, dok u osnovi dolaze pačuli, sandalovina i amber.Pakovanje: 30ml..
1.740,00 RSD
Brend: MEXX
MEXX MAN City Breeze muška toaletna voda je drveni aromatični miris koji čini kombinacija vodenih nota i vetivera. * Prikladan je za vruće letnje dane kada stvara osećaj svežine i slobode.* Početne note mirisa sastoje se od jabuke, bosiljka i grejpa. Listovi žalfije i ljubičice pojavljuju se u samom..
780,00 RSD 1.200,00 RSD
Brend: MEXX
Mexx Man je namenjen mladim i dinamičnim muškarcima. Kompozicija od svežih začinskih nota je aranžirana drvenim i kožnim nijansama - zvuči veoma muški, i veoma moderno. Aromatične note lavande, bosiljka i majčine dušice su u harmoniji sa voćnim uvodom od ananasa i tangerine. Srce kompozicije čine sm..
1.944,00 RSD
Brend: MEXX
Mexx Woman je namenjen mladim, veselim i kreativnim mladim ženama. Sveži buke je sjedinio note voća, cvetne i drvene note. Parfem se otvara notom bergamota i limuna. Posle prvog svežeg citrusnog talasa u kojem se oseti nijansa crne ribizle, otvaraju se cvetne note jasmina, đurđevka i ruže. Zatim kom..
1.716,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)