Apoteka Janković
Korpa

MEDIS

MEDIS
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H ACUTE je prirodan i dokazano efikasan preparat za jačanje imuniteta u akutnoj fazi infekcije za odrasle i decu stariju od 12 godina.- Sadrži trostruku dozu prirodnog polisaharida Imunoglukana (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovanog iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao z..
881,90 RSD
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H ACUTE je prirodan i dokazano efikasan preparat za jačanje imuniteta u akutnoj fazi infekcije za odrasle i decu stariju od 12 godina. - Sadrži trostruku dozu prirodnog polisaharida Imunoglukana (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovanog iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao ..
919,99 RSD
IMUNOGLUKAN P4H KAPSULE A30
SUPER CENA
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 6 godina. - Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od o..
699,00 RSD
Brend: MEDIS
Imunoglukan sirup je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta dece. - Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus) i vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa. - Klinič..
1.379,31 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)