Apoteka Janković
Korpa

MEDIS

MEDIS
Brend: MEDIS
Defendyl Imunoglukan FORTE je dodatak ishrani namenjen za kratkotrajnu upotrebu kod povećanih potreba (prvi simptomi bolesti, stresno razdoblje) sa jedinstvenom kombinacijom prirodnog IMG® iz gljive bukovače, vitamina C i cinka, koji dokazano doprinose normalnoj funkciji imunog sistema.- Bez laktoze..
1.731,41 RSD 1.923,80 RSD
Brend: MEDIS
Defendyl Imunoglukan sirup je tečni dodatak ishrani prijatnog ukusa za jačanje imuniteta sa jedinstvenom kombinacijom bukovače IMG® i vitamina C koji dokazano ojačava imunski sistem. * Prečišćeni prirodni ekstrakt gljive bukovače IMG® je dobijen kontrolisanim i patentiranim postupkom.- Bez aroma, al..
2.258,37 RSD 2.509,29 RSD
Brend: MEDIS
Defendyl-Imunoglukan D3 Dodatak ishrani namenjen za jačanje imuniteta sa jedinstvenom kombinacijom bukovače IMG®, vitamina C, vitamina D i cinka, koji dokazano doprinose normalnoj funkciji imunskog sistema. Prečišćeni prirodni ekstrakt gljive bukovače IMG® je dobijen kontrolisanim i patent..
1.548,55 RSD 1.720,62 RSD
Brend: MEDIS
Defendyl-Imunoglukan FORTE juniorUkusan tečni dodatak ishrane sa aromom ribizle namenjen za kratkotrajnu podršku imunskom sistemu kod povećanih potreba dečijeg organizma. Jedinstvena kombinacija bukovače IMG®, vitamina C, cinka i biljnih ekstrakata koja ima dokazano pozitivno delovanje na imunski si..
1.400,02 RSD 1.555,58 RSD
IMUNOGLUKAN P4H ACUTE KAPSULE A5
SUPER CENA Kratak rok
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H ACUTE je prirodan i dokazano efikasan preparat za jačanje imuniteta u akutnoj fazi infekcije za odrasle i decu stariju od 12 godina. - Sadrži trostruku dozu prirodnog polisaharida Imunoglukana (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovanog iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao ..
879,00 RSD
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta odraslih i dece starije od 6 godina. - Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus), vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od o..
1.284,05 RSD 1.605,06 RSD
IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML
SUPER CENA
Brend: MEDIS
Imunoglukan sirup je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imuniteta dece. - Sadrži prirodni polisaharid Imunoglukan (beta-1,3/1,6-D-glukan) izolovan iz gljive bukovače (Pleurotus ostreatus) i vitamin C kao značajan prirodni antioksidans, koji štiti ćelije od oksidativnog stresa. - Klinič..
1.239,00 RSD
Brend: MEDIS
Waya Lax Junior je tečni dodatak ishrani sa ukusom breskve na bazi makrogola 4000 koji reguliše rad creva i ublažava probleme uzrokovane zatvorom. Proizvod privlači vodu i na taj način omekšava stolicu i olakšava njeno eliminisanje. Pogodan je za korišćenje kod dece od 6. meseca i starije.Način upot..
1.366,13 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)