Apoteka Janković
Korpa

MEDIS

MEDIS
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H ACUTE je dodatak ishrani sa prirodnim imunoglukanom, vitaminom C i cinkom koji doprinosi prirodnu odbranu imunog sistema i jačanju imunog odgovora.Delovanje: Prilikom povećane aktivnosti imunog sistema, kao što je na primer akutna infekcija sistema organa za disanje, nastane na milio..
881,90 RSD
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H ACUTE je dodatak ishrani sa prirodnim imunoglukanom, vitaminom C i cinkom koji doprinosi prirodnu odbranu imunog sistema i jačanju imunog odgovora.Delovanje: Prilikom povećane aktivnosti imunog sistema, kao što je na primer akutna infekcija sistema organa za disanje, nastane na ..
852,83 RSD
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H je dodatak ishrani sa prirodnim imunoglukanom, vitaminom C i cinkom koji doprinosi prirodnu odbranu imunog sistema i jačanju imunog odgovora.Delovanje: Imunoglukan® je polisaharid koji se u telu ne razgrađuje i ponaša se poput celuloze jer organizam ne može da ga svari. Tako je ..
1.379,31 RSD
Brend: MEDIS
Imunoglukan P4H sirup je dodatak ishrani s vitaminom C i prirodnim Imunoglukanom u obliku sirupa koji doprinosi prirodnu odbranu imunog sistema i jačanju imunog odgovora.Delovanje: Imunoglukan® je polisaharid koji se u telu ne razgrađuje i ponaša se poput celuloze jer organizam ne može da ga sv..
1.379,31 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)