Apoteka Janković
Korpa

MANOLYA_DOGALVE

MANOLYA_DOGALVE
Probotanic Florum je dijetetski proizvod, izradjen od 100% organskog divljeg origana.Koristi se za prevenciju i kao podrška u prevazilaženju tegoba kod pojave štetnih mikroorganizama u telu. Florum održava zdravlje organa urinarnog, digestivnog i respiratornog sistema.Delovanje: Prema brojnim istraž..
546,00 RSD
Probotanic Origano čaj dobijen je sušenjem nadzemnog dela biljke divlji origano. Ima izuzetno lep i jak miris.Namena: Za ublažavanje tegoba kod oboljenja disajnih puteva, infekcija urinarnog trakta, kod poremećaja funkcionisanja organa za varenje. Probotanic origano čaj je najbolje koristiti prevent..
455,00 RSD
Origanol Strong kapsule divljeg origana se preporučuje osobama sa urinarnim, respiratornim i gljivičnim infekcijama, kao i osobama sa oslabljenim imunitetom.Delovanje:-Moćno deluje protiv bakterija, virusa, gljivica i parazita-Jača odbrambene snage organizma-Prevencija protiv virusnih i bakteri..
1.683,50 RSD
Probotanic ulje crnog kumina - Ova čudesna biljka za koju je čak i Muhamed rekao da leči sve osim smrti danas ima svoju punu primenu. Koristi se od davnih vremena u medicinske svrhe i kao dodatak ishrani.Delovanje: obnavlja oštećene ćelije usled hemoterapije od 50-82%, stabilizuje imuni sistem, odli..
1.943,76 RSD
Ulje divljeg origana se dobija parnom destilacijom lista divljeg origana. 100% čisto, nerazređeno, organskog porekla. Namena: Kod infekcija urinarnog, gastrointestinalnog i respiratornog sistema, kao antioksidans i sredstvo koje doprinosi imunitetu. Efikasno ubija preko 30 vrsta mikroorganizama..
1.710,84 RSD
Probotanic ulje od koštica kajsije primenjuje se za lečenje simptoma astme, za negu kože i kose i kao prevencija tumora. Antiupalne beneficije ulja koštica kajsije mogu biti upotrebljene za tretiranje ozbiljnih kožnih problema kao što su ekcemi, dermatitis i akne. Bogato je prirodnim vitaminima, vit..
1.201,21 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)