Apoteka Janković
Korpa

LYCIA

LYCIA
Brend: LYCIA
 LYCIA DEPIL KREMA ZA PAZUH I BIKINI ZONU 100ML  Krema za depilaciju pazuha i bikini zone za sve tipove kože. Inovativna formula sa ekstraktom kamilice koja ima umirujuće svojstvo. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa. Pakovanje sadrži spatulu za l..
366,00 RSD
Brend: LYCIA
Lycia depilaciona krema za lice za normalnu kožu.Inovativna formula sa uljem argana koje ima antioksidativna svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervanasa.Način upotrebe: Naneti kremu ravnomerno na željenu regiju. Ostaviti pet minuta pa spatulom skinuti kremu. ..
366,00 RSD
Brend: LYCIA
Lycia depilaciona krema za ruke i noge za normalnu kožu. Inovativna formula sa proteinima svile koji imaju zaštitna svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa.Način upotrebe: Naneti kremu ravnomerno na željenu regiju. Ostaviti pet minuta pa spatulom skinuti k..
503,00 RSD
Brend: LYCIA
LYCIA PRIRODAN DODIR DEPIL TRAKE ZA RUKE I NOGE 20 KOM Linija traka za depilaciju ruku i nogu dizajnirana za sve tipove kože. Pruža vašoj koži prirodno gladak i mekan osećaj duže vreme.- 100% prirodni vosak, koji zahvata dlačice i uklanja ih iz korena, skroz prirodno.- sa biljnom aromom, ima pr..
480,00 RSD
Brend: LYCIA
LYCIA SAVRŠEN DODIR DEPIL TRAKE ZA RUKE I NOGE 20KOMTrake za depilaciju tela za normalnu kožu. Inovativna formula sa pčelinjim voskom, koji obuhvata dlake i uklanja ih iz korena i sa prirodnim uljem jojobe, koja ima hranljiva i umirujuća svojstva.- sadrži 2 maramice za posle depilacije koje pomažu k..
480,00 RSD
Brend: LYCIA
Lycia trake za depilaciju lica, specijalno dizajnirane za osetljivu kožu.Inovativna formula sa ekstraktom nevena koji ima umirujuće dejstvo i sa voskom koji sadrži titanijum dioksid koji više prijanja dlačicama, a manje koži. Bez mirisa, veštačkih boja i konzervansa.Pakovanje: 20 traka + 2 vlaž..
307,00 RSD
Brend: LYCIA
Lycia trake za depilaciju lica za sve tipove kože. Inovativna formula sa 100% prirodnim voskom i blagim biljnim mirisom. Jednostavne za korišćenje, dermatološki testirane, bez boja i konzervansa.Pakovanje: 20 traka + 2 vlažne postdepilacione maramice...
307,00 RSD
Brend: LYCIA
Lycia trake za depilaciju lica za normalnu kožu. Inovativna formula sa pčelinjim voskom, koji obuhvata dlake i uklanja ih iz korena i sa prirodnim uljem jojobe, koja ima hranljiva i umirujuća svojstva. Jednostavna za korišćenje, dermatološki testirana, bez boja i konzervansa. Pakovanje: 20 traka + 2..
307,00 RSD
Brend: LYCIA
Lycia trake za depilaciju ruku i nogu, specijalno dizajnirane za osetljivu kožu.Inovativna formula sa ekstraktom nevena koji ima umirujuće dejstvo i sa voskom koji sadrži titanijum dioksid koji više prijanja dlačicama, a manje koži. Bez mirisa, veštačkih boja i konzervansa.Pakovanje: 20 traka + 2 vl..
480,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)