Apoteka Janković
Korpa

LACTACYD

LACTACYD
Brend: LACTACYD
Lactacyd antibakterijski intimni losion pojačava prirodnu odbranu intimne zone.Delovanje: Prirodni antibakterijski sastojci pomažu u zaustavljanju rasta bakterija i aktivnom sprečavanju infekcija i neprijatnih mirisa. Obogaćen ekstraktom majčine dušice, koja je poznata po svojim antiseptičkim svojst..
712,86 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd daily intimni losion je formulisan tako da deluje u skladu sa tvojim telom i pomaže u zaštiti prirodnog balansa tvoje intimne zone.Delovanje: Obogaćena je prirodnom L-mlečnom kiselinom i hranljivim sastojcima, koji pružaju osećaj svežine, i pomažu da se osećaš prijatno tokom celog dana..
467,59 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd daily intimni losion je formulisan tako da deluje u skladu sa tvojim telom i pomaže u zaštiti prirodnog balansa tvoje intimne zone.Delovanje: Obogaćena je prirodnom L-mlečnom kiselinom i hranljivim sastojcima, koji pružaju osećaj svežine, i pomažu da se osećaš prijatno tokom celog..
689,36 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd ocean fresh intimni losion za intenzivno osvežavanje je formulisana tako da pruža dugotrajnu svežinu i sprečava pojavu neprijatnih mirisa.Delovanje: Formula bez sapuna sa trostrukim dejstvom je obogaćena mešavinom prirodne mlečne kiseline, mentola i deo aktivnog kompleksa (Deo Active comple..
516,30 RSD
Brend: LACTACYD
Lactacyd Sensitive intimni losion za osetljivu kožu je posebno nežna intimna nega, formulisana za higijenu osetljivog intimnog predela. Posebno se preporučuje ženama sa osetljivom kožom ili onima koje su alergične na parfeme.Delovanje: Formula bez sapuna, obogaćena mešavinom prirodne mlečne kiseline..
499,28 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)