Apoteka Janković
Korpa

LACOSTE

Brend: LACOSTE
Lacoste Challenge muška toaletna voda * Otvara se notama čiste energije kombinovanim od mandarine i limuna uz dodire bergamota. * U srcu mirisnog izazova, đumbir je kombinovan sa aromatičnom lavandom i listovima ljubičice, i pravi savršen, ugodan i senzualan sklad. * U donjim notama miris ostavlja d..
5.280,00 RSD
Brend: LACOSTE
Lacoste L'HOMME muška toaletna voda * Muževan i elegantan, suština modernog stila.* Dinamične gornje note mandarine i slatke esencije narandže u kombinaciji sa neočekivanim voćem dunje i rabarbare ulivaju energiju samopouzdanja.* Odlučnost vidljiva u živim začinima u srcu crnog bibera, đumbira, prov..
5.280,00 RSD
Brend: LACOSTE
Lacoste Noir je veoma intenzivan i muževan a ujedno osvežavajući miris . Otvara se osvežavajućim notama lubenice, koju upotpunjavaju fine arome egipatskog bosiljka koje zagrevaju srce zajedno sa aromatičnom mešavinom lavande i verbene. Intenzivne note tamne čokolade u zagrljaju cashmerana, coumarina..
6.072,00 RSD
Brend: LACOSTE
Lacoste Pour Homme muška toaletna voda* Miris je veoma muški, klasični, senzualni i energični, na što ukazuje reklamni poster mirisa, miris bodri vas poput šoljice čaja. * Početak je veoma energičan i svež, u visokim notama je bergamot, ružičasti grejpfrut, šljiva i jabuka.* U srcu je oštra smreka, ..
5.557,89 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)