Apoteka Janković
Korpa

LaboPharm SA

Brend: LaboPharm SA
EPTA AC fluid za čišćenje je fluid za svakodnevno čišćenje masne kože sklone aknama, koji smanjuje pojavu nesavršenosti - za lice i telo. Deluje na regulaciju sebuma, smanjuje vidljivost pora i smanjuje upalu.- Nežno uklanja nečistoće,- Smanjuje proliferaciju bakterija,- Smanjuje pojavu nepravilnost..
1.646,11 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA AC matirajuća emulzija je lagana matirajuća emulzija za negu i regulaciju sebuma masne kože sklone aknama - za lice i telo. - Smanjuje prekomerno lučenje sebuma,- Kontroliše razmnožavanje bakterija,- Dugotrajan efekat matiranja.* Formula bez mirisa i parabena* Proizvod je bezbedan za kombinovan..
1.899,14 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA AC piling za čišćenje je formula za korektivni i nežni efekat eksfolijacije, kao i za pripremu kože za negu - za lice i telo. - Dubinski čisti i reguliše lučenje sebuma,- Poštuje fiziologiju kože,- Dobra priprema za ciljani tretmane nege,- 100% prirodne čestice bez nanoplastike.* Formula bez mi..
1.772,64 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA PSO 10 bogata emulzija je umirujuća i keratoregulišuća emulzija za negu vrlo suve kože - za negu tela, šaka i stopala. - Nega kože sa 10% uree sklona perutanju - smanjuje crvenilo, svrab, i pruža dugotrajnu hidrataciju. Pruža gladak, obnavljajući, hidratantni i umirujući efekat, te koži pruža e..
2.248,50 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA PSO 30 krema je krema sa 30% uree koja reguliše epidermalnu keratozu tela i temena glave. - Smanjuje ljuštenje kože, naročito kod lokalnih zadebljanja kože, delotvorno umiruje svrab uzrokovan suvoćom kože, hidrira i deluje emolijentno. * Formula bez mirisa i parabena* Proizvod je bezbedan..
2.128,26 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA PSO 50 plus krema je krema sa jakim keratolitičkim delovanjem, namenjena upotrebi kod lokalnih zadebljanja kože (stopala, laktovi, kolena, dlanovi). Za negu kože sklone perutanju i ljuštenju.* Formula bez mirisa i parabena* Proizvod je bezbedan za kombinovanje sa dermatološkom terapijiom. - 50%..
1.984,52 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA PSO gel za čišćenje je hidratantni i umirujući gel za čišćenje namenjen za negu kože i temena glave sklone perutanju. - Temeljno čisti, umiruje, hidrira, reguliše lučenje sebuma, ublažava svrab izazvan suvoćom kože, ublažava stvaranje hiperkeratoznih naslaga, ima matirajući efekat na ten i čini..
1.778,11 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA PSO nokti je nega namenjena jačanju i zaštiti noktiju, idealna je i kao dodatak farmakološkoj terapiji. Njegova posebna formula omogućava proizvodu da ostavi nevidljivi zaštitni sloj na noktu i kutikuli.* Proizvod je bezbedan za kombinovanje sa dermatološkom terapijom.- Voda švajcarskog lednika..
2.307,01 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA SPOT dnevna krema je namenjena za negu kože sklone hiperpigmentacijama - lice, ruke, dekolte.* Nega formulisana za svakodnevnu borbu protiv pojave tamnih mrlja i za korekciju postojećih mrlja.* Zahvaljujući svojoj formuli s posvetljujućim, hranjivim i zaštitnim svojstvima te nežnoj i nemasnoj t..
3.016,27 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA SPOT gel za čišćenje je namenjen za negu kože sklone hiperpigmentacijama - lice, ruke, dekolte. * Kozmetička nega namenjena čišćenju kože sklone hiperpigmentaciji. * Njegova specijalna formula sa efektom posvetljivanja pruža laganu eksfolijaciju ostavljajući kožu sjajnom, blistavo čistom i prip..
2.466,19 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA SPOT krema SPF50+ je krema za zaštitu od sunca namenjena za negu kože sklone hiperpigmentacijama - lice, telo.* Depigmentišuća zaštita od sunca koja obezbeđuje vrlo visoku zaštitu od UVA i UVB zraka, ujedno kontrolišući i sprečavajući pojavu hiperpigmentacije na koži.* Ima nevidljivu i svilenka..
3.107,95 RSD
Brend: LaboPharm SA
EPTA SPOT noćni serum je namenjen za negu kože sklone hiperpigmentacijama - lice, ruke, dekolte.* Omogućava vidljivo smanjenje tamnih mrlja i daje koži sjajniji i glađi izgled. * Nežna, nemasna tekstura ovog seruma pruža savršen osećaj prijatnosti pri upotrebi i obezbeđuje odličnu podnošljivost.- Gl..
3.107,95 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)