Apoteka Janković
Korpa

KLORANE

KLORANE
Brend: KLORANE
Klorane balzam božur je prirodni i veganski balzam za kosu posebno formulisan za osetljivo i nadraženo vlasište. Ovaj gel balzam pruža okakšanje kod nadražaja i nelagodnosti.  Napravljen je od organskog božura, koji se tradicionalno koristi zbog svojih umirujućih svojstava. * Obogaćen paeoniflo..
1.774,08 RSD
Brend: KLORANE
Klorane balzam kamilica je idealan za prirodnu, posvetljenu ili obojenu kosu, hrani suvu i oštećenu kosu. Prozračna tekstura zaglađuje i obnavlja kutikulu vlasi. Pomaže da se kosa razmrsi. Kosa je blistava i sjajna.Način upotrebe: Naneti balzam. Raščešljati, ostaviti 2-3 minuta i isprati.  ..
1.741,08 RSD
Brend: KLORANE
Klorane balzam kinin+vitamin B daje snagu i volumen umornoj, lomljivoj i proređenoj kosi (iusled stresa, ishrane, umora ili čak trudnoće) svojom jedinstvenom sinergijom kinina i organskog runolika. * Ova patentirana formula ističe prirodno otporne sastojke za jačanje vlasi i smanjenje gubitka k..
1.842,72 RSD
Brend: KLORANE
Klorane balzam mango dubinski hrani vlakna kose i štiti kosu od isušivanja - namenjen za suvu kosu. Sa svojom svilenkastom, delikatno mirisnom teksturom, ovaj regenerator je savršen dodatak koji omogućuje lakše raspetljavanje kose te joj vraća mekoću i elastičnost.* Puter od manga poseduje prir..
1.842,72 RSD
Brend: KLORANE
Klorane PROMO Mango šampon+GRATIS Mango balzam sadrži šampon i balzam za suvu kosu.   Klorane šampon mango je namenjen za svakodnevno čišćenje i negu suve i oštećene kose. Nahranjena i zaštićena od isušivanja, kosa je svilenkasta, meka i sjajna.* Efikasno čisti suvu kosu sa bogatom formulo..
1.411,08 RSD
Brend: KLORANE
Klorane PROMO šampon+balzam Zob (-50% na balzam)    Klorane Zob šampon ima posebno nežnu formulaciju zahvaljujući zobenom mleku. Zob je biljka koja je cenjena zbog svojih omekšavajućih i zaštitnih svojstava, a odlikuje je visok sadržaj ugljenih hidrata, lipida i vitamina. Iz zrelih zr..
2.929,08 RSD
Brend: KLORANE
Klorane PROMO šampon kinin i runolist DUO PACK -50% na drugi artikalKlorane šampon kinin i runolist je šampon namenjen onima sa proređenom i tankom kosom. Njegova formula za nežno čišćenje kombinuje kinin i vitamine B za vraćanje kosi vitalnosti i snage. * Kininski šampon neguje slabu, oštećenu kosu..
2.656,28 RSD
Brend: KLORANE
Klorane PROMO šampon Kopriva+GRATIS šampon za suvo pranje kose Kopriva Klorane šampon sa koprivom efikasno čisti masnu kosu i nežno smanjuje višak sebuma. Vlasište je pročišćeno, kosa ostaje lagana i zadržava svoj volumen i lepršavost. Sadrži 85% sastojaka prirodnog porekla.* Gel smaragdne boje stva..
1.669,24 RSD
Brend: KLORANE
Klorane PROMO šampon sa kininom i B vitaminom+GRATIS balzam   Klorane šampon sa kininom i B vitaminom revitalizuje i jača oslabljenu kosu - Formulisan za proređenu kosu ili kao dodatak tretmanima protiv opadanja kose, ovaj šampon poboljšava rast kose zajedničkim delovanjem kinina i B vitam..
2.940,96 RSD
Brend: KLORANE
Klorane PROMO šampon sa koprivom DUO PACK - 50% na drugi artikal  Klorane šampon sa koprivom efikasno čisti masnu kosu i nežno smanjuje višak sebuma. Vlasište je pročišćeno, kosa ostaje lagana i zadržava svoj volumen i lepršavost. Sadrži 85% sastojaka prirodnog porekla.* Gel smaragdne boje stva..
2.981,88 RSD
Brend: KLORANE
Klorane PROMO šampon Zob DUO PACK (-50% popusta na drugi šampon)    Klorane Zob šampon ima posebno nežnu formulaciju zahvaljujući zobenom mleku. Zob je biljka koja je cenjena zbog svojih omekšavajućih i zaštitnih svojstava, a odlikuje je visok sadržaj ugljenih hidrata, lipida i vitami..
2.898,72 RSD
Brend: KLORANE
Klorane PROMO suvi šampon kopriva za smeđu i tamnu kosu DUO PACK - 50% na drugi artikalKlorane suvi šampon kopriva za smeđu i tamnu kosu upija višak masnoće i omogućava ređu upotrebu tečnih šampona zahvaljujući svojoj originalnoj formuli, mešavini ekstrakta koprive, koji ima dokazana svojstva protiv..
2.354,22 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 40 (4 strana)