Apoteka Janković
Korpa

Kaltex

Brend: Kaltex
Kaltex Advanced Immune Complex sa Šitake ekstraktom je dodatak ishrani koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa, smanjenju umora i iscrpljenosti, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Sadrži suvi ekstrakt Šitaka pečurke, L-lizin..
1.218,24 RSD
Brend: Kaltex
Kaltex Advanced Libido Support sa L-Argininom 400mg je dodatak ishrani koji podržava fizičko i mentalno zdravlje i doprinosi plodnosti, seksualnom zdravlju i vitalnosti - Jedinstveni preparat je prilagođen za oba pola pozitivno utičući na prokrvljenost krvnih sudova, opšte zdravlje organizma i na se..
1.263,36 RSD
Brend: Kaltex
Kaltex Full-Spectrum Digest Support je dodatak ishrani koji predstavlja jedinstvenu kombinaciju za lakše varenje u kombinaciji sa biljnim ekstraktima čiji aktivni principi potpomažu razlaganje hrane. Sadrži suvi ekstrakt semena Komorača, korena Đumbira, Čička i herbe Artičoke kao i enzime Brome..
1.367,14 RSD
Brend: Kaltex
Kaltex Ultra Energy sa B-kompleksom i Co-Q10 50mg je dodatak ishrani koji predstavlja inovativnu, pojačanu formulu za efikasno podizanje energije i psihofizičkog fokusa. Sadrži kompletan kompleks Vitamina B, Vitamina C kao i Koenzim Q10 i Magnezijum.* Ne sadrži gluten, veštačke boje, zaslađivače, ar..
1.421,28 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)