Apoteka Janković
Korpa

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier Le Male   Muževan, senzualan, privlačan i zavodljiv muški miris. Ovaj apsolutno neodoljivi miris se otvara notama artemizije, lavande, nane, bergamota i kardamona. U srcu ovog intenzivnog, modernog, senzibilnog i raskošnog parfema su kim, cvet pomorandže i cimet, dok se ..
16.800,00 RSD
Jean Paul Gaultier Le Male PROMO set sadrži Jean Paul Gaultier Le Male mušku toaletnu vodu od 125ml i Jean Paul Gaultier Le Male muški gel za tuširanje od 75ml.Jean Paul Gaultier Le Male je muževan, senzualan, privlačan i zavodljiv muški miris. Ovaj apsolutno neodoljivi miris se otvara notama artemi..
18.600,00 RSD
Jean Paul Gaultier Scandal PROMO set sadrži Jean Paul Gaultier Scandal muški parfem od 50ml, deo sprej od 150ml i muški parfem od 10ml.Jean Paul Gaultier Scandal predstavlja šampionski duh u bočici! Spektakularan ulazak kralja ringa sa bokserskim rukavicama u ruci. Mišićav i neodoljivo sexy, SKANDAL..
15.000,00 RSD
Jean Paul Gaultier Scandal PROMO set sadrži Jean Paul Gaultier Scandal ženski parfem od 80ml i ženski losion za telo od 75ml.Jean Paul Gaultier Scandal je ženstven, provokativan, neodoljiv i atraktivan ženski parfem. Gaultier Scandal parfem je kreiran da razbije klišee, da ponudi nešto novo i savrem..
19.560,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)