Apoteka Janković
Korpa

HUGO BOSS

Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Boss Nuit Pour Femme je elegantan, ženstven, strastven, pohotan i uzbudljiv parfem namenjen savremenim ženama. * Boss Nuit Pour Femme parfem je inspirisan večnom elegancijom male crne haljine i samopouzdanjem koje ona pruža ženama, a otvara se notama breskva i aldehida. U srcu ovog mističn..
9.120,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Bottled Night muška toaletna voda * Miris je namenjen ambicioznom mladom čoveku koji ostvaruje svoje ciljeve i teži novim izazovima. Sve mu je na dohvat ruke, a svaki cilj je moguće ostvariti.* Boss Bottled Night je aromatični miris koji obiluje intenzivnim i muževnim drvenim akordima. Otv..
10.200,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Bottled Unlimited muška toaletna voda * Boss Bottled Unlimited je najavljen kao miris okrepljujuće svežine, trajne energije i aromatične muškosti. * Pruža motivišuću energiju uz mešavinu osvežavajuće svežine.* Aromatična mešavina osvežavajuće nane, zimzelenih citrusa kao što su grejpfrut, ..
10.200,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Femme je raskošan, elegantan, ženstven, ležeran i zavodljiv parfem namenjen romantičnim ženama. Femme parfem se otvara notama crne ribizle, bele frezije i tangerine. U srcu ovog prefinjenog, šarmantnog, veselog i uzbudljivog parfema su ljiljan, jasmin i bugarska ruža, dok se osnova satoji ..
6.240,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Hugo Now  je intenzivan i očaravajuć miris za optimistične muškarce koji uživaju u životu i kojima nikada nije dosadno. Aroma istaknuta buketom mirisnih aromatičnih, svežih i citrusnih mirisnih tonova koji će doneti svež, osvežavajući i prirodan miris. Otvara se naletom kardamona, zač..
5.400,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss HUGO WOMAN ženski parfem -  mladalački, moderan i voli se zabavljati. Cvetno-voćni miris koji kombinuje neočekivane prirodne sastojke i inovativne molekule. Predstavlja fuziju tradicionalnih ženstvenih i neočekivanih muževnih tonova.Gornje note: kupina, italijanska mandarina, travaSre..
4.200,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Just Different muška toaletna voda* Miris je vitalan, moderan i obogaćen hladnim tonovima kako bi „inspirisao sve što radite.“* Ledeno hladna menta otvara kompoziciju i prepušta se srcu frezije i bosiljka. * U bazi je molekula Cashmeran® koja daje mošusno – drveno – začinski miris.Pakovanj..
10.200,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Just Different muška toaletna voda* Miris je vitalan, moderan i obogaćen hladnim tonovima kako bi „inspirisao sve što radite.“* Ledeno hladna menta otvara kompoziciju i prepušta se srcu frezije i bosiljka.* U bazi je molekula Cashmeran® koja daje mošusno – drveno – začinski miris.Pakovanje..
6.540,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss MEN 2021 je drveni aromatični miris za muškarce. Gornja nota je Zelena jabuka; srednja nota je lavanda; bazne note su Bor, Drvene note i Nulu balsam. Pakovanje: 100ml..
6.540,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)