Apoteka Janković
Korpa

HUGO BOSS

Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Femme je raskošan, elegantan, ženstven, ležeran i zavodljiv parfem namenjen romantičnim ženama. Femme parfem se otvara notama crne ribizle, bele frezije i tangerine. U srcu ovog prefinjenog, šarmantnog, veselog i uzbudljivog parfema su ljiljan, jasmin i bugarska ruža, dok se osnova satoji ..
6.120,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss Hugo Now  je intenzivan i očaravajuć miris za optimistične muškarce koji uživaju u životu i kojima nikada nije dosadno. Aroma istaknuta buketom mirisnih aromatičnih, svežih i citrusnih mirisnih tonova koji će doneti svež, osvežavajući i prirodan miris. Otvara se naletom kardamona, zač..
6.408,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss HUGO WOMAN ženski parfem -  mladalački, moderan i voli se zabavljati. Cvetno-voćni miris koji kombinuje neočekivane prirodne sastojke i inovativne molekule. Predstavlja fuziju tradicionalnih ženstvenih i neočekivanih muževnih tonova.Gornje note: kupina, italijanska mandarina, travaSre..
4.200,00 RSD
Brend: HUGO BOSS
Hugo Boss MEN 2021 je drveni aromatični miris za muškarce. Gornja nota je Zelena jabuka; srednja nota je lavanda; bazne note su Bor, Drvene note i Nulu balsam. Pakovanje: 100ml..
6.540,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)