Apoteka Janković
Korpa

HIMALAYA

HIMALAYA
Brend: HIMALAYA
Ashvagandha je dodatak ishrani koji oslobađa od stresa, podiže energiju, poseduje opšti podmlađujući efekat. Aktivni sastojci proizvoda pospešuju učenje, pamćenje i mentalne funkcije kod starijih osoba. Doprinose seksualnoj želji i reproduktivnom zdravlju žena i muškaraca.Način upotrebe: 1 kapsula d..
1.174,90 RSD
Brend: HIMALAYA
Cystone je dodatak ishrani koji pomaže normalnu funkciju bubrega i mokraćnih puteva. Primena: - pomaže u sprečavanju nastanka peska i kamena u bubregu i mokraćnim putevima.- olakšava izbacivanje peska i kamena prisutnih u bubregu i mokraćnim putevima, za koje se očekuje spontana eliminacij..
975,02 RSD
Brend: HIMALAYA
Liv52 je dodatak ishrani koji pomaže obnavljanje funkcije jetre. Preporučuje se kod svih oboljenja, dece starije od 12 godina i odraslih, gde je funkcija jetre smanjena. Pomaže uspostavljanju normalnih nivoa enzima jetre ALT i AST, kao i povećanju nivoa albumina u plazmi, samim tim omogućava brži op..
975,02 RSD
Brend: HIMALAYA
Pilex mast je biljno mineralni proizvod namenjen za negu unutrašnjih i spoljašnjih hemoroida kao i nezi analnih fisura. Aktivni principi biljaka poboljšavaju cirkulaciju i elastičnost krvnih sudova, sprečavajući njihovo pucanje i doprinose smirivanju zapaljenja rektalnog područja.Način upotrebe: Nan..
591,37 RSD
Brend: HIMALAYA
Pilex je dodatak ishrani koji olakšava tegobe kod spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida, koji ne zahtevaju hirušku intervenciju. Pomaže kod proktitisa i fisure anus.  Doprinosi jačanju venskog zida i smanjenju krvarenja. Pomaže u sprečavanju razvoja upalnog procesa, ublažava bol i svrab, teg..
963,55 RSD
Brend: HIMALAYA
Rumalaya gel je biljno mineralni proizvod koji olakšava oporavak nakon povreda, uganuća i pomaže kod bolne ukočenosti zglobova. Doprinosi smirivanju zapaljenja različitog porekla (reumatiodni artritis, ankilozirajući spondilitis, osteoartritis, poliartritis, giht, vanzglobni reumatizam, išijalg..
516,19 RSD
Brend: HIMALAYA
Septilin je dodatak ishrani koji se koristi kod infekcija i upala disajnih puteva. Studije su pokazale da ima antialergijsku aktivnost kod rinitisa, bez neželjenih dejstava (pospanost, depresija), čak i nakon dugotrajne upotrebe.Način upotrebe: Dva puta dnevno po jedna tableta.Sastav: - sprašen..
932,83 RSD
Brend: HIMALAYA
Speman je dodatak ishrani koji pomaže bolje funkcionisanje prostate. Ublažava propratne tegobe kod dobroćudnog uvećanja prostate. Olakšava započinjanje mokrenja, produžava vreme između mokrenja smanjujući učestalost i pomaže bolje pražnjenje mokraćne bešike.Način upotrebe: - dobroćudno uvećanje..
1.190,64 RSD
Brend: HIMALAYA
Triphala je dodatak ishrani koji doprinosi održavanju optimalnih funkcija organa za varenje i normalnih pokreta creva. Aktivni sastojci preparata pomažu proces varenja i eliminacije, umiruju zid creva i sprečavaju  nadimanje i podrigivanje. Način upotrebe:  2 kapsule dnevno,..
1.131,91 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)