Apoteka Janković
Korpa

Helios Medical

CH Alpha je tečni dodatak ishrani koji ima pozitivan efekat na obnavljanje hrskavice, a dokazano povoljno utiče i na regulisanje kolagenskog sastava u tetivama i ligamentima, kao i na regulisanje sastava same kosti.* Sa aktivnim sastojkom FORTIGEL® stimuliše ćelije hrskavice (hondrocite) da proizvod..
5.589,00 RSD
CH Alpha Osteo je dodatak ishrani sa aktivnim sastojkom FORTIBONE®, koji podstiče metabolizam kostiju i pojačava njihovu mineralizaciju.* CH-Alpha Osteo je namenjen:- osobama koje pate od osteoporoze i osteopenije- osobama koje žele da uspore gubitak koštanog tkiva- osobama koje žele da poboljšaju k..
6.210,00 RSD
CH Alpha Plus je tečni dodatak ishrani koji pozitivno deluje na regeneraciju hrskavice, a dokazano povoljno utiče i na regulaciju kolagena u tetivama, ligamentima i mišićima, kao i na regulisanje sastava same kosti. Inovativni preparat koji sadrži 5g aktivnog sastojka FORTIGEL®, 0.5g Rosa Canina i 2..
5.939,00 RSD
Qyra tečni kolagen je preparat sa aktivnim sastojkom Verisol® - bioaktivni kolagen peptid koji stimuliše metabolizam kože i suprotstavlja se gubljenju vanćelijskog kolagena iznutra. Verisol® ulazi u duboke dermalne slojeve kože do kojih ne dolaze aktuelni anti-age proizvodi, koji deluju samo na povr..
4.464,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)