Apoteka Janković
Korpa

HELIOCARE

HELIOCARE
Brend: HELIOCARE
Heliocare 360 bež gel oil free spf50 je savršen za sve tipove kože, uključujući i masnu. Tonirana fotoimuno zaštita obogaćena Fernblock® FC i drugim aktivnim sastojcima sa antioksidativnim i obnavljajućim delovanjem. Specijalna „OIL FREE“ formulacija je namenjena za normalnu, mešovitu i masnu kožu...
2.298,19 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare 360 biserni gel oil free spf50 je savršen za sve tipove kože, uključujući i masnu. Tonirana fotoimuno zaštita obogaćena Fernblock® FC i drugim aktivnim sastojcima sa antioksidativnim i obnavljajućim delovanjem. Specijalna „OIL FREE“ formulacija je namenjena za normalnu, mešovitu i masnu k..
2.872,74 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare 360 bronzani gel oil free spf50 je savršen za sve tipove kože, uključujući i masnu. Tonirana fotoimuno zaštita obogaćena Fernblock® FC i drugim aktivnim sastojcima sa antioksidativnim i obnavljajućim delovanjem. Specijalna „OIL FREE“ formulacija je namenjena za normalnu, mešovitu i masnu ..
3.767,04 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare 360 fluid krem spf 50+ je jedinstvena formulacija sa naprednim filterima i sistemom Bioshield koji pruža zaštitu širokog spektra protiv UVA, UVB, plavog svetla i IR zračenja. Obogaćen Fernblock® FC za snažnu antioksidativnu aktivnost i aktivne sastojke koji popravljaju oštećenja od sunca, ..
2.493,78 RSD
Brend: HELIOCARE
360 invisible transparentni sprej spf50 je transparentni fotozaštitni sprej za jednostavno nanošenje i brzu apsorpciju. Obezbeđuje zaštitu od širokog spektra solarnog zračenje: UVA, UVB, vidljivog i IR. Obogaćen Fernblock® FC koji efikasno štiti i oporavlja kožu od neželjenih dejstava solarnog zrače..
3.166,80 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare 360 mineral fluid spf50 je visoka fotoimunoprotekcija sa ekskluzivnim, 100% mineralnim filterima. Specijalno dizajniran za osetljivu, netolerantnu kožu. Obezbeđuje širok stepen zaštite od UVA, UVB, IR-A i vidljivog dela spektra i obogaćen je sa Fernblock® FC i drugim aktivnim principima ko..
2.796,77 RSD
Brend: HELIOCARE
360 pediatrix transparentni sprej spf50 je osvežavajući transparentni fotozaštitni sprej za jednostavno nanošenje, koji je specijalno formulisan za decu. Obogaćen je Fernblock® FC koji efikasno štiti i oporavlja kožu od neželjenih dejstava solarnog zračenja svojim moćnim antioksidativnim i imunoprot..
3.166,80 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare gel krem color light je prirodni dnevni fotoimunoprotektivni preparat sa faktorom 50 za visok novo zaštite od štetnog dejstva UVA/UVB zračenja, sa antioksidantnim i regenerišućim dejstvom. Idealan za pokrivanje svih nepravilnosti na koži. Pogodan za sve tipove kože. Ova krema za ..
2.421,07 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare gel spf50+ je prirodni zaštitni gel sa izuzetno visokom fotoimunoprotekcijom 50, sa antioksidantima, i aktivatorima za obnavljanje i zaštitu masne kože i kože sklone aknama od UVB/UVA zračenja. Fernblock ™ je izolovan iz prirodne paprati koja se prilagodila i razvila kako bi se zaštitila o..
2.092,35 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare kapsule su oralni dodatak ishrani sa antioksidativnim svojstvima koji pomaže u održavanju sposobnosti kože da zaštiti od efekata i starenja povezanih sa suncem. Kapsule su formulisane sa Fernblock® koji pruža maksimalnu efikasnost za imunološku zaštitu od plavog svetla, UVB i UVA zrak..
4.065,81 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare kompaktni puder bež je lagana, fluidna fotoimunoprotektivna šminka u inovativnoj „cushion“ formulaciji, obogaćena Fernblock® FC i drugim aktivnim sastojcima sa antioksidativnim i obnavljajućim delovanjem. Fernblock® FC se bori protiv štetnih slobodnih radikala u koži, štiteći kolagen i el..
3.347,76 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare kompaktni puder bronzani je lagana, fluidna fotoimunoprotektivna šminka u inovativnoj „cushion“ formulaciji, obogaćena Fernblock® FC i drugim aktivnim sastojcima sa antioksidativnim i obnavljajućim delovanjem. Fernblock® FC se bori protiv štetnih slobodnih radikala u koži, štiteći kolagen..
3.347,76 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare krema spf50+ je namenjena za suvu i normalnu kožu, a sastoji se od ultra glatkih, lakih i naprednih zaštitnih sredstava za zaštitu od sunca koji kombinuju visokotehnološke fizičke i hemijske filtere sa fitobiološkim zaštitnim sredstvima, uključujući Fernblock®, prirodni ekstrakt paprati je..
1.474,08 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare krema spf90 idealno je sredstvo za sunčanje za osetljivu kožu. Savršena je za svakodnevnu prevenciju fotostarenja i oštećenja od sunca. Pogodna je za smanjenje efekata fotosenzibilnosti izazvane lekovima, sprečavajući melazmu i fotodermatozu. Pored toga, može se koristiti i za zašti..
3.056,31 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare puder bezmasni spf50 brown je tonirana kompaktna krema za zaštitu od sunca koja štiti ten od oštećenja od sunca, a minimalizuje fleke i nedostatke. Pogodan za normalne do masne tipove kože, a formulisan je sa laganom kremastom teksturom, ovaj proizvod štiti kožu od UVB, UVA, vidljivih i in..
2.983,22 RSD
Brend: HELIOCARE
Heliocare puder bezmasni spf50 light je tonirana kompaktna krema za zaštitu od sunca koja štiti ten od oštećenja od sunca, a minimalizuje fleke i nedostatke. Pogodan za kombinovane do masne tipove kože, a formulisan je sa laganom kremastom teksturom, ovaj proizvod štiti kožu od UVB, UVA, vidljivih i..
2.550,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)