Apoteka Janković
Korpa

Giorgio Armani

 GIORGIO ARMANI CODE MUŠKA TOALETNA VODA  je predstavljen 2023. kao drveno-aromatični miris za muškarce. Miris Armani Code prenose raspoloženje elegantnog zavođenja, inspirisano muškarcem koji privlači urođenim magnetizmom, Mahune tonke, kultni sastojak Code-a, prirodan i intenzivan, ..
21.600,00 RSD
Giorgio Armani Acqua Di Gio je klasičan miris koji poziva na beg na egzotično ostrvo Pantelerija, gde Giorgio Armani provodi praznike. To je priča o begu, slobodi, svežini i harmoniji. Osnovne karakteristike ovog mirisa u potpunosti se slažu sa stilom gospodina Armanija: bezvremenost, čistoća, jedno..
16.800,00 RSD
PARFEM GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO PROFONDO Savremena i intenzivna interpretacija Acqua di Gio Profondo  spaja morske note sa aromatičnim esencijama i drvenim morskim akordom, vraćajući se na poreklo asortimana: more. Prefinjena tamnoplava boja boce odaje počast najikoničnijoj boji Đorđa..
17.280,00 RSD
Giorgio Armani Acqua Di Gioia - vođena emocijama sa kopna i mora Acqua Di Gioia je suština radosti izdvojena iz samog srca ovih elemenata. Miris slavi ženu i prirodu, predlažući uzbudljivo bekstvo koje budi sva čula. Inspirisana je dalekim ostrvima gde Giorgio Armani voli da se napuni energijom i gd..
13.200,00 RSD
Giorgio Armani Acqua Di Gioia - vođena emocijama sa kopna i mora Acqua Di Gioia je suština radosti izdvojena iz samog srca ovih elemenata. Miris slavi ženu i prirodu, predlažući uzbudljivo bekstvo koje budi sva čula. Inspirisana je dalekim ostrvima gde Giorgio Armani voli da se napuni energijom i gd..
14.400,00 RSD
Giorgio Armani Code Femme Ženski miris koji hvata intimnost i uzbuđenje novog susreta! Senzualno i zarazno! Zavistan, strastven i opojan! Izgrađen na harmoniji cveta narandže sa svežim začinskom notom đumbira i tople sandalovine. Blistavi početak je izgrađen na mirisima dve vrste narandže - ljute na..
11.520,00 RSD
GIORGIO ARMANI CODE MUŠKA TOALETNA VODAArmani Code je predstavljen 2023. kao drveno-aromatični miris za muškarce. Miris Armani Code prenose raspoloženje elegantnog zavođenja, inspirisano muškarcem koji privlači urođenim magnetizmom, Mahune tonke, kultni sastojak Code-a, prirodan i intenzivan, senzua..
15.000,00 RSD
GIORGIO ARMANI CODE MUŠKA TOALETNA VODA Armani Code je predstavljen 2023. kao drveno-aromatični miris za muškarce. Miris Armani Code prenose raspoloženje elegantnog zavođenja, inspirisano muškarcem koji privlači urođenim magnetizmom, Mahune tonke, kultni sastojak Code-a, prirodan i intenzivan, ..
19.200,00 RSD
PARFEM GIORGIO ARMANI CODE REFILLABLESnažan, ali osetljiv, Armani Code Parfum ponovo otkriva mirisni potpis originalnog Armani Code mirisa. Zadržavajući svoj drveni aromatični, senzualni identitet, Armani Code Parfum hvata suštinu Armani Code. Ovo je izraženo u aromatičnim gornjim notama mirisa i s..
21.600,00 RSD
Giorgio Armani Emporio Diamonds je okarakterisan kao gurmanski cvetni. U gornjim notama nalaze se liči i malina, u srednjim- ruža, frezija i đurđevak, a u bazi vetiver, drvo kedra, pačuli i vanila.Pakovanje: 50ml..
13.800,00 RSD
Giorgio Armani Light di Gioia je ženstven, elegantan, prefinjen i očaravajući ženski parfem. Light di Gioia se otvara notama bergamota. U srcu ovog privlačnog, sofisticiranog, senzualnog i zavodljivog parfema su jasmin i gardenija, dok se osnova parfema sastoji od mešavine drvenih nota i b..
11.520,00 RSD
Giorgio Armani My Way Intense poziva vas u novu avanturu samootkrića, značajnih susreta i novih iskustava. Živite na svoj način, intenzivno. Miris se otvara uz sveže note cveta egipatske narandže. Novo, intenzivno srce mirisa čini tuberoza iz Indije, koja otkriva nežni, baršunasti cvetni potpis. U s..
13.200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)