Apoteka Janković
Korpa

gaia naturelle

Collagen shot Tropical je tečni dodatak ishrani sa ukusom tropskog voća namenjen za lepu kožu, kosu i nokte.* 5000 mg kolagena & 1500 mg MSM-a (Sinergijski efekat kolagena i MSM-a u kombinaciji ima na kožu veći benefit od dodataka ishrani koji sadrže samo kolagen bez MSM-a.)* Sa vitaminom C koji..
4.800,00 RSD
Eyelash serum za rast trepavica Gaia Naturelle je serum za rast trepavica koji stimuliše rast novih trepavica i jača postojeće. Sadrži prirodne sastojke koji će redovnom upotrebom obezbediti da vaše trepavice ostanu zdrave, duže i jače. Serum takođe ojačava epitelni sloj (gde trepavica izrasta iz ka..
2.799,99 RSD
Kolagen shot 10'000 Gaia Naturelle je dodatak ishrani sa osvežavajućim ukusom zelene jabuke, koji klinički dokazano pomaže u poboljšanju elastičnosti i strukture kože. Smanjuje pojavu bora i pomaže u poboljšanju tonusa i čvrstoće kože.* Visoko koncentrisani dodatak ishrani sa 10'000 mg hidrolizovano..
6.500,00 RSD
KOLAGEN SHOT GAIA NATURELLE je tečni dodatak ishrani za sprečavanje znakova starenja namenjen osobama starijim od 20 godina - za mladalački izgled, jačanje kose i noktiju.* Kolagen shot GAIA NATURELLE u tečnom obliku ima dobar ukus na nar ili šargarepu (u zavisnosti od sezone) sa dodatom m..
4.800,00 RSD
KOLAGEN SHOT GAIA NATURELLE PROMO - Uz kupljena 2 Kolagen shot-a poklanjamo Vam traku za kosu + poklon kutiju. PROMOCIJA važi samo prilikom kupovine PROMO PAKETA!* Traka za kosu je napravljena tako da ne lomi kosu i ne oštećuje je. Ne steže i pruža ugodan osećaj. Kosa se neće pomerati, a šminkanje i..
9.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)