Apoteka Janković
Korpa

ESENTICO

ESENTICO
Brend: ESENTICO
Amigdalin B17 je dodatak ishrani koji pomaže kod lečenja malignih oboljenja, kao i u kontinuiranoj prevenciji malignih oboljenja. Delovanje: Vitamin B17 se sastoji od dva šećera, cijanovodonika, i benzaldehida. U organizmu zdravog čoveka nalazi se enzim rodenaza koji ne dozvoljava da se vitamin..
1.315,70 RSD
Brend: ESENTICO
Maxxess je dodatak ishrani koji poboljšava seksualne funkcije kod muškaraca, pomaže u terapiji poremećaja erekcije, preporučuje se protiv rane ejakulacije i povoljno utiče na pokretljivost spermatozoida.Način upotrebe: Popiti sa čašom vode 45 minuta pre odnosa. Upotrebljava se jedna table..
529,95 RSD
Brend: ESENTICO
Prostatyn je dodatak ishrani čijom redovnom upotrebom se smanjuje rizik od javljanja benigne hipertrofije prostate i ispoljavanja neprijatnih simptoma kao što su: učestalo mokrenje malih količina urina, noćno mokrenje, slabljenje snage mokraćnog mlaza i njegova isprekidanost prilikom pražnjenja beši..
567,66 RSD
Brend: ESENTICO
Ruska Carska Čaga je dodatak ishrani sa posebno osmišljenom formulom koja se preporučuje kod pojačane izloženosti stresu. Gljiva Čaga uz dodatak vitamina C i mikroelemenata cinka i selena, deluje antioksidativno i doprinosi normalnom funkcionisanju imunog sistema. Način upotrebe: Popiti dva put..
1.995,92 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)