Apoteka Janković
Korpa

ESCADA

Brend: ESCADA
Escada Celebrate N.O.W. ženski parfem * Parfem koji slavi prirodnu ženstvenost, spontanost i veru u bolje sutra.* Dinamična fuzija prirodnih akorda, gradi se na toploj osnovi cimeta i zrna tonke svojim nostalgičnim i prizemnim kvalitetom s ljubavlju. * U njenom srcu cveta magnolija, počašćeni simbol..
6.000,00 RSD
Brend: ESCADA
Escada Fairy Love ženska toaletna voda je cvetno voćni gurmanski miris koji sadrži 86% sastojaka prirodnog porekla kao i vegansku formulaciju. * Uvodne note su radosne kao i sajam zabave, gde vas možda čeka ljubav! Sa nashi kruškom i malinom u kombinaciji sa narandžom, miris predstavlja iskričave no..
6.960,00 RSD
Brend: ESCADA
Escada Fairy Love ženska toaletna voda je cvetno voćni gurmanski miris koji sadrži 86% sastojaka prirodnog porekla kao i vegansku formulaciju.* Uvodne note su radosne kao i sajam zabave, gde vas možda čeka ljubav! Sa nashi kruškom i malinom u kombinaciji sa narandžom, miris predstavlja iskričave not..
8.640,00 RSD
Brend: ESCADA
Escada Magnetism je intenzivni, orijentalni parfem namenjen vatrenoj ženi koja voli da bude u centru pažnje. Složena kompozicija uključuje sve elemente zavođenja: osvežavajuće i slatke sočne voćne note, bogati cvetni buke i raskošnu baršunastu podlogu. U visokim notama je ananas, crna ribizla, dinja..
2.664,00 RSD
Brend: ESCADA
Escada Magnetism je intenzivni, orijentalni parfem namenjen vatrenoj ženi koja voli da bude u centru pažnje. Složena kompozicija uključuje sve elemente zavođenja: osvežavajuće i slatke sočne voćne note, bogati cvetni buke i raskošnu baršunastu podlogu. U visokim notama je ananas, crna ribizl..
4.704,00 RSD
Brend: ESCADA
Escada Magnetism je intenzivni orijentalni miris namenjen ženi koja voli da bude u centru pažnje. Složena kompozicija uključuje sve elemente zavođenja: osvežavajuće i slatke sočne voćne note, bogati cvetni buke i raskošnu baršunastu podlogu. * U visokim notama je ananas, crna ribizla, dinja, liči i ..
5.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)