Apoteka Janković
Korpa

Eos

Eos

Brend: EOS
EOS balzam za usne COLOR BOOST PINK BLUSH je neophodan dodatak za negu osetljive kože na vašim usnama tokom cele godine.- 24-časovna hidratacija.- Vlaži, hrani i štiti.- Sjajna boja za vaše usne.- Bez parabena, ftalata i glutena.- BALZAM ZA USNE KOJI MENJA BOJU.- Hranljiv sloj vitamina E bogat antio..
475,00 RSD
Brend: EOS
EOS balzam za usne DULCE DE LECHE je neophodan dodatak za negu osetljive kože na vašim usnama tokom cele godine.- Slatka pavlaka, smeđi šećer i topla karamela stvaraju hidratantni balzam za usne Dulce de Leche. Ima ukus kao fensi poslastica.- Ukusi koji su previše dobri da bi bili istiniti susreću s..
475,00 RSD
Brend: EOS
EOS balzam za usne ORGANIC TROPICAL MANGO je neophodan dodatak za negu osetljive kože na vašim usnama tokom cele godine.- Sočni i slatki, bujni ostrvski mango stvara balzam za usne koji se uglavnom hidrira od tropskog manga, napravljen od potpuno prirodnih sastojaka. To je kao egzotično putovanje za..
475,00 RSD
Brend: EOS
EOS balzam za usne PINK ME UP je neophodan dodatak za negu osetljive kože na vašim usnama tokom cele godine.- Boja usana: Sjajna boja za vaše usne i 24-časovnu hidrataciju.- Prilagođena boja usana: Od ružičaste do najružičastije, napravite svoju prilagođenu boju usana svakim potezom hidratacije obog..
475,00 RSD
Brend: EOS
EOS krema za brijanje tropsko voće je ženstvena i luksuzna krema za brijanje sa prirodnim sastojcima, koja intenzivno hidrira, čineći kožu svilenkastom i glatkom. - Bogata EOS krema za brijanje koja se ne peni je prepuna prirodnih ulja za regeneraciju, shea putera i antioksidativnih vitamina E i C k..
269,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)