Apoteka Janković
Korpa

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden 5th Avenue PROMO set sadrži ženski parfem Elizabeth Arden 5th Avenue od 100ml i od 30ml.Elizabeth Arden 5th Avenue je elegantan i ženstven cvetni parfem, ne prejak, note su pažljivo dozirane da se osećate zaista posebno dok ga nosite. Klasičan, elegantan i vrlo ženstven. * 5th Avenue..
7.680,00 RSD
Elizabeth Arden 5th Avenue je elegantan i ženstven cvetni parfem, ne prejak, note su pažljivo dozirane da se osećate zaista posebno dok ga nosite. Klasičan, elegantan i vrlo ženstven.5th Avenue, se klasifikuje kao čist cvetni parfem, gde dominira lipov cvet u kombinaciji sa notama belog cveća. U vis..
2.520,00 RSD
Elizabeth Arden Green Tea Scent PROMO set sadrži Elizabeth Arden Green Tea Scent žensku toaletnu vodu 100ml i losion za telo 100ml.Elizabeth Arden Green Tea Scent je osvežavajući, elegantan, uravnotežen i privlačan ženski miris. * To je idealan letnji miris intenzivnog citrusnog mirisa koji vašem te..
4.800,00 RSD
Elizabeth Arden Green Tea Scent je osvežavajući, elegantan, uravnotežen i privlačan ženski miris. To je idealan letnji miris intenzivnog citrusnog mirisa koji vašem telu daje energičan i osvežavajući osećaj. Elizabeth Arden Green Tea ženski miris osvežiće vaša čula svojim cvetno-citrusnim notama.Gre..
2.496,00 RSD 3.840,00 RSD
Elizabeth Arden Red Door PROMO set sadrži Elizabeth Arden Red Door žensku toaletnu vodu od 100ml i od 30ml.Elizabeth Arden Red Door je glamurozna i elegantna mešavina bogatih i retkih cvetova, uključujući freziju, crvene ruže i orhideje. Med i sandalovina stvaraju senzualno raspoloženje sa glamuroz..
9.600,00 RSD
Elizabeth Arden Red Door je savršena za samouverene i elegantne žene koje cene luksuz i eleganciju. To je miris koji je idealan za svaku priliku, bilo da se radi o formalnom događaju ili opuštenom izlasku sa prijateljima. Prelep i kultni dizajn bočice sa crvenim vratima svedoči o privlačnosti mirisa..
8.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)