Apoteka Janković
Korpa

DR.A.WOLFF

DR.A.WOLFF
Brend: DR.A.WOLFF
Linola Face hidratantna krema za lice je krema za lice namenjena za svakodevnu primenu na licu ili na pojedinim zahvaćenim područijma kože tela. * Pažljivo odabrani sastojci Linola hidratantne kreme za lice pomažu prirodnu regeneraciju zaštitne funkcije kože, čine kožu mekšom i deluje protiv suvoće,..
1.271,00 RSD 1.588,75 RSD
Brend: DR.A.WOLFF
Linola gel za tuširanje i pranje (Dusch und Wasch) je posebno formulisan za potrebe suve kože ili kože sklone dermatitisu.Delovanje: Bogat eteričnim uljima koji u sebi sadrže linolnu kiselinu koja podiže nivo vlage tokom 24h. Sadrži blage supstance za pranje u vidu fine emulzije, koja je veoma ..
1.114,82 RSD 1.393,52 RSD
Brend: DR.A.WOLFF
Linola losion (Hautmilch) je posebno formulisan za osnovnu svakodnevnu negu svih oblika suve i umorne kože izložene stresu.Delovanje: Sadrži dragoceno čičkovo ulje (bogato linolnom kiselinom, sastojkom koji prirodno ulazi u sastav zdrave kože), normalizuje sadržaj lipida i vlage u koži i tako s..
1.254,85 RSD 1.568,56 RSD
Brend: DR.A.WOLFF
Linola protektivni balzam za zaštitu od iritacija od trenja i ojeda.Delovanje: Stvara tanki zaštitni sloj koji omogućava koži da diše i tako štiti od ojeda izazvanih znojem, urinom i stolicom, a koji pri trenju (npr. od vožnje bicikla, odeće, higijenskih uložaka) dovode do iritacije kože.Sastav:&nbs..
809,99 RSD 1.012,49 RSD
Brend: DR.A.WOLFF
Linola Forte šampon je posebno formulisan da zadovolji specifične potrebe nege kože u slučaju svraba, suvog vlasišta ili vlasišta sklonog psorijazi.Delovanje: Biljna ulja bogata linolnom kiselinom jačaju barijernu funkciju kože glave. Nežno čisti kožu glave i ublažava svrab.Način upotrebe: ..
1.294,04 RSD 1.617,55 RSD
Brend: DR.A.WOLFF
VAGISAN KREM je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u a..
0,00 RSD
Brend: DR.A.WOLFF
Vagisan Losion za intimno pranje je posebno nežan losion za pranje spoljnog intimnog predela. Njegova upotreba održava prirodni kiseli zaštitni film, a dodatak ekstrakta kamilice čini kožu glatkijom. Korišćenje Vagisan Losiona za intimno pranje pomaže u sprečavanju iritacija kože i infekcija intimne..
1.658,16 RSD
Brend: DR.A.WOLFF
VAGISAN VAGINALETE su medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštit..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)