Apoteka Janković
Korpa

Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana 3 L'Imperatrice - Započnite svaki dan sa snagom i energijom carice. * Toaletna voda Dolce & Gabbana 3 L’Imperatrice je strastven miris koji u sebi pronicljivo spaja egzotično voće i senzualno cveće.* Gornje note su kivi, raburb i ružičasti biber; * Srednje note su lubenica, cik..
4.602,00 RSD 7.080,00 RSD
Dolce&Gabbana Dolce predstavlja emocionalno i čulno putovanje kroz Siciliju. Opisan je kao nežan i ženstven miris belog cveća. * Gornje note mirisa počinju citrusnim, laganim, blago gorkim notama lista nerolija u kombinaciji sa slatkim i raskošnim akordima cveta papaje.* Srce mirisa je sastavlje..
9.828,00 RSD 15.120,00 RSD
Dolce&Gabbana L'Imperatrice - Započnite svaki dan sa snagom i energijom carice. Toaletna voda Dolce & Gabbana L’Imperatrice iz jedinstvene kolekcije D&G Anthology, samopouzdan je i strastven miris koji u sebi pronicljivo spaja egzotično voće i senzualno cveće.* Sočne note kivija u uvodu ..
9.000,00 RSD
Dolce&Gabbana Light Blue Forever ženski parfem * Dajući novi obrt klasičnom mirisu Dolce & Gabbana baš u vreme leta, Light Blue Forever je sunčana i senzualna parfemska voda koja vas prenosi na Sredozemno more. * Otvara se svetloplavim oštrim i oštrim gornjim notama jabuke greni smit i kalab..
13.380,00 RSD
Dolce&Gabbana Light Blue Intense ima zaista magnetnu aromu čija su svežina i senzualnost potpuno jedinstveni. Svež, vodeni i drveni miris, idealan za toplije mesece.* Hladne i osvežavajuće, ali elegantne uvodne note su obezbeđene kombinacijom mandarine i hladnog grejpfruta. Kasnije dolazi aromat..
7.332,00 RSD 11.280,00 RSD
Dolce&Gabbana Light BLue Intense evocira radosnu, uzbudljivu i bezbrižnu atmosferu odmora te će vas okružiti lakoćom i svežinom. * Citrusni miris za svaki dan.*  Gornje note su Limun i zelena jabuka; srednje note su jasmin i Neven; bazne note su mošus i drvo Ambera. Pakovanje: 50ml..
8.736,00 RSD 13.440,00 RSD
Dolce&Gabbana Light Blue je ležeran i vedar, svetlucavi voćno-cvetni miris koji dočarava duh sicilijanskog leta. Cvetno voćni miris za žene. * Gornje note su sicilijanski limun, jabuka, kedar i zvončić;* Srednje note su bambus, jasmin i bela ruža; * Bazne note su kedar, mošus i amber.Pakovanje:..
10.920,00 RSD 16.800,00 RSD
Dolce&Gabbana Light Blue je ležeran i vedar, svetlucavi voćno-cvetni miris koji dočarava duh sicilijanskog leta. Cvetno voćni miris za žene.* Gornje note su sicilijanski limun, jabuka, kedar i zvončić;* Srednje note su bambus, jasmin i bela ruža;* Bazne note su kedar, mošus i amber.Pakovanje: 5..
7.488,00 RSD 11.520,00 RSD
Dolce&Gabbana Pour Femme Intense je izrazito ženstven, strastven, senzualan i zavodljiv ženski parfem. * Dolce&Gabbana Pour Femme Intense parfem se otvara notama zelena mandarine i nerolija. U srcu ovog šarmantnog, strastvenog, neodoljivog i očaravajućeg parfema su tuberoza i cvet pomorandže..
12.000,00 RSD
Dolce&Gabbana Pour Femme je ženstven, privlačan, elegantan i zavodljiv ženski parfem. * Dolce&Gabbana Pour Femme parfem se otvara notama nerolija, maline i mandarine. U srcu ovog šik, luksuznog, šarmantnog i strastvenog parfema su jasmin i cvet pomorandže, dok se osnova parfema sastoji od me..
9.360,00 RSD 14.400,00 RSD
Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso je luksuzan, prefinjen, glamurozan i neodoljiv parfem namenjen odlučnim i istovremeno tradicionalnim i modernim muškarcima, koji svojim slobodnim izražajem interpretira snagu emocija i muškog instinkta.* Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso parfem se otvara notam..
7.800,00 RSD 12.000,00 RSD
Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso je luksuzan, prefinjen, glamurozan i neodoljiv parfem namenjen odlučnim i istovremeno tradicionalnim i modernim muškarcima, koji svojim slobodnim izražajem interpretira snagu emocija i muškog instinkta.* Dolce&Gabbana Pour Homme Intenso parfem se otvara notam..
9.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 20 (2 strana)