Apoteka Janković
Korpa

DAVIDOFF

Brend: DAVIDOFF
Davidoff Champion muška toaletna voda je muški miris koji donosi sveže citrusne akorde u početku (limun, bergamot), srce mu je oplemenjeno muskatnom žalfijom u savezu sa galbanumom, dok je osnova kombinovana od drvenih nota kedra i hrastove mahovine. * Bočica izdanja simbol je muževnosti, energije i..
4.200,00 RSD
Brend: DAVIDOFF
Davidoff Cool Water muška toaletna voda je osvežavajući oštri, jednostavan i veoma muževan miris. * U visokim notama je nana, zelene note, lavanda, korijander i ruzmarin uz osvežavajuće morske arome. * U srcu kompozicije je geranijum, neroli, jasmin i sandalovina. * U bazi je kedar, mošus, sivi ćili..
5.760,00 RSD
Brend: DAVIDOFF
Davidoff Cool Water muška toaletna voda je osvežavajući oštri, jednostavan i veoma muževan miris.* U visokim notama je nana, zelene note, lavanda, korijander i ruzmarin uz osvežavajuće morske arome.* U srcu kompozicije je geranijum, neroli, jasmin i sandalovina.* U bazi je kedar, mošus, sivi ćilibar..
3.240,00 RSD
Brend: DAVIDOFF
Davidoff Horizon je privlačan, energičan, dopadljiv i atraktivan muški miris. Horizon simbolizuje vezu između zemlje i vazduha, a inspiraciju crpi iz sila prirode. Otvara se notama grejpfruta, ruzmarina, mandarine i đumbira. U srcu ove dinamične, zavodljive, avanturističke i moderne kompozicije su p..
2.916,00 RSD
Brend: DAVIDOFF
Davidoff The Game muška toaletna voda * Drveni aromatični miris* The Game, inspirisan igrama na sreću (dizajn bočice podseća na žetone pokera), je novi muški miris kuće Davidoff. Opisan je kao svež i dinamičan, namenjen odvažnim i razigranim muškarcima spremnim na rizik.* U vrhu su smeštene bobice k..
4.320,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)