Apoteka Janković
Korpa

CURASEPT

Curasept

Brend: CURASEPT
Curasept ADS gel 0,5% je parodontalni gel za lokalnu upotrebu, kao intenzivna potpora kod terapije parodontalnih bolesti, takođe kod zubnih proteza, fiksnih ortodontskih aparata i implantata. Idealan za lokalnu upotrebu sa četkicom Curasept Maxi soft ili drugim mekanim četkicama za zube, za nanošenj..
823,54 RSD
Brend: CURASEPT
Curasept pasta ADS®705 je prikladna za svakodnevno korišćenje ili po preporuci stomatologa. Sadrži 0,05% hlorheksidina (CHX) i 0,05% fluorida za sprečavanje nastanka zubnih naslaga i sastav ADS® (Anti-Discoloration System) koji znatno smanjuje mogućnost obojenja zuba. Pasta za zube Curasept ADS® ne ..
883,23 RSD
Brend: CURASEPT
Curasept pasta ADS®712  je prikladna za svakodnevno korišćenje ili po preporuci stomatologa. Sadrži 0,12% hlorheksidina (CHX) i 0,05% fluorida za sprečavanje nastanka zubnih naslaga i sastav ADS® (Anti-Discoloration System) koji znatno smanjuje mogućnost obojenja zuba. Pasta za zube Curasept AD..
873,08 RSD
Brend: CURASEPT
Curasept rastvor ADS®205 je tečnost za ispiranje usta sa 0,05 % hlorheksidina (CHX) i 0,05 % natrijum fluorida, efikasno sprečava nastanak zubnih naslaga. Budući da je CHX vrlo postojan, ostaje na površini duže vreme nakon upotrebe i tako nastavlja delovati. Zahvaljujući sastavu ADS® (Anti-Discolora..
1.040,26 RSD
Brend: CURASEPT
Curasept rastvor ADS® 212 je tečnost za ispiranje usta sa 0,12 % hlorheksidina (CHX), efikasno sprečava nastanak zubnih naslaga. Budući da je CHX vrlo postojan, ostaje na površini duže vreme nakon upotrebe i tako nastavlja delovati. Zahvaljujući sastavu ADS® (Anti-Discolora..
1.040,26 RSD
Brend: CURASEPT
Curasept rastvor ADS®220 je tečnost za ispiranje usta sa 0,20 % hlorheksidina (CHX), efikasno sprečava nastanak zubnih naslaga. Budući da je CHX vrlo postojan, ostaje na površini duže vreme nakon upotrebe i tako nastavlja delovati. Zahvaljujući sastavu ADS® (Anti-Discoloration System) neželjeni efek..
1.040,26 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)